bătăușul care a nenorocit în bătaie taximetristul din sibiu - nu vrea să stea în arest
Strada unde a avut loc bătaia

Un eveniment teribil a avut loc la începutul lunii mai. Un taximetrist a fost bătut cu bestialitate de un individ din Sibiu, care l-a lăsat să zacă inconștient, pe stradă, vreme de mai multe ore. Bărbatul a fost dus la spital, acolo unde a fost internat zile întregi, starea lui fiind foarte gravă. Între timp, polițiștii au dat și de bătăuș pe care l-au reținut. Acesta a fost mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile, dar a contestat măsura.

Daniel, taximetristul din Sibiu, s-a deplasat pe strada Fundătura Lupeni pentru a onora un comision. Când a ajuns acolo, după miezul nopții, clientul l-a luat la bătaie și i-a furat bunurile. Ore în șir, sibianul a zăcut abandonat pe stradă, în stare de inconștiență. Abia spre dimineață a fost găsit, fiind dus mai apoi la spital. Acum, starea acestuia este mai bună, recent fiind externat.

CITEȘTE ȘI: DETALII DIN NOAPTEA TÂLHĂRIEI

CITEȘTE ȘI: Taximetristul a fost externat. Familia mulțumește medicilor

În ceea ce îl privește pe bătăuș, acesta a fost arestat preventiv pentru tâlhărie calificată. Doar că nu este mulțumit de decizie, astfel că a contestat măsura.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu. În baza art. 202 alin. (1) și (3) Cod procedură penală, art. 223 Cod procedură penală și a art. 226 Cod procedură penală dispune arestarea preventivă a inculpatului BOIANGIU IONUŢ BENONE, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată prevăzută de art. 233 – art. 234, alin.1, lit. d și alin. 3 C.p, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 08.05.2021, până la data de 06.06.2021 inclusiv”, se arată în soluția pe scurt publicată în 8 mai pe site-ul portalului instanțelor.

CITEȘTE ȘI: Fundătura Lupeni, coșmarul taximetriștilor din Sibiu – Mulți se plâng că au fost atacați și înjurați

Individul a contestat măsură, însă procurorii au constatat legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive, astfel că acesta rămâne după gratii.

Ultima oră

Comentariul meu