frumusețe și sănătate, la istanbul beauty & hair salon

Istanbul Beauty & Hair Salon aduce un strop din frumusețea turcească la Sibiu, într-o ambianță plăcută, alături de o echipă pasionată și o minunată cafea turcească! Salonul sibian cu iz oriental promovează și susține tinerețea în toate formele ei, prin utilizarea tehnologiei ultramoderne, a produselor de ultimă generație și a serviciilor de calitate.

Strălucirea răsăriteană mai aproape de Sibiu

Istanbul Beauty & Hair Salon oferă clienților săi o experiență unică, prin noutate, servicii de excepție, grija față de client, totul într-un stil oriental. Emrah și Hasan, doi dintre hairstiliştii echipei, au adus strălucirea răsăriteană mai aproape de Sibiu, prin pasiunea și experiența acumulată în Turcia, în cei 20 de ani dedicați artei coafurii. Salonul dispune de servicii de frizerie și coafor unde se pot tunde atât doamnele, cât și domnii. Bărbații care vor să arate chic pot veni oricând pentru a avea mereu o barbă foarte bine aranjată. Femeile cochete, pe lângă tuns, pot opta pentru o culoare mereu în tendințe sau tramente cu keratină pentru a obține un păr cât mai sănătos. Salonul oferă de asemenea și servicii de cosmetică: pensat, vopsit gene și sprâncene și epilat cu ceară. frumusețe și sănătate, la istanbul beauty & hair salon

Ultratone Futura Pro, un sistem revoluționar pentru corp

Iar cum vara se apropie cu pași repezi, este necesar să acordăm o mai mare atenție și corpului nostru, siluetei, tenului și stării de bine. Specialiștii Istanbul Beauty & Hair Salon așteaptă doamnele și domnișoarele cu o gamă largă de servicii pentru întreținerea corporală și tratamente faciale. Istanbul Beauty & Hair Salon deține o tehnologie modernă și foarte avansată în industria de beauty. Cei care vor trece pragul salonului vor cunoaște beneficiile Ultratone Futura Pro, singurul sistem din lume ce folosește biocurenți, și nu orice tip, ci curenți identici celor ai corpului uman, folosind 44 de tipuri de unde. ,,Prin biostimulare, ultrasunete și microcurenți, acest aparat combate toate problemele cu care ne  confruntăm, mai ales, noi femeile, pentru a avea o siluetă și un ten perfect: celulita, kilogramele în plus, lipsa tonifierii corpului, imperfecțiunile tenului, chiar lipsa sportului”, dezvăluie avantajele aparatului minune, Alexandra Țichindelean, managerul Istanbul Beauty & Hair Salon. Printre beneficiile obținute în urma procedurilor efectuate cu acest dispozitiv se numără: comprimarea grăsimii corporale din jurul abdomenului, a șoldurilor, a coapselor sau a taliei, tonifierea musculaturii, drenarea și reducerea rapidă a celulitei superficiale, dar și a celei profunde. Toate aceste procese complexe se produc cu ajutorul acestui aparat ultramodern, prin stimularea și eliminarea fluidelor limfatice, micşorarea stratului adipos în favoarea masei musculare, prin activarea și îmbunătățirea circulaţiei sangvine. În urma acestor intervenții, întregul corp este oxigenat, detoxifiat şi regenerat. Ultratone este, astfel, soluția ideală pentru cei care urmăresc să slăbească în centimetri, într-un mod noninvaziv, nedureros, rapid și foarte sigur.

LPG Cellu6, auto-regenerare corporală

Alături de această metodă nouă și eficientă, Ultratone Futura Pro, cei care își doresc un corp mult mai sănătos și armonios sau un ten mai tânăr și luminos, pot găsi la Istanbul Beauty & Hair Salon și LPG Cellu6 – un alt dispozitiv performant destinat tratamentelor de auto-regenerare. ,,Lipomassage-ul și liftomassage-ul sunt cele două proceduri miraculoase, care se realizează cu ajutorul acestui aparat. Acestea sunt recomandate pentru toate tipurile de celulită, chiar în cele mai avansate stadii ale acesteia, în cazul adipozităților ,,încăpățânate”, care refuză să fie eliminate prin alte modalități. Remodelează corpul, reduce fibroza, stimulează producerea de colagen și elastină, activează microcirculația, elimină reziduurile metabolice și retenția de lichide”, explică beneficiile LPG Cellu6, Alexandra Țichindelean . frumusețe și sănătate, la istanbul beauty & hair salon

Produse exclusive pentru un ten perfect

Pentru tratamentele faciale, Istanbul Beauty & Hair Salon lucrează exclusiv cu produsele Guinot by Guinot Institute Paris, un lider în sfera frumuseții, de peste 30 de ani, care se adresează tuturor tipurilor de ten, fie ele și cu probleme sau nevoi specifice, inclusiv pentru ten cu hiper-sensibilitate. Printre beneficiile tratamentelor faciale cu Guinot se numără: reducerea ridurilor fine, hidratarea profundă a pielii, tonifierea, liftingul facial și remodelarea musculaturii sau drenajul limfatic și detoxifierea.

La Istanbul Beauty & Hair găsești cele mai inovatoare și moderne tehnici pentru frumusețea și sănătatea corpului, a tenului, a pielii sau a podoabei capilare. Acesta este un motiv în plus pentru toți cei care își doresc fie o tunsoare nouă, fie un tratament facial sau corporal, să treacă cu încredere pragul salonului.

Salonul Istanbul Beauty & Hair se află în incinta Shopping City Şelimbăr, iar pentru programări, echipa vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0269. 224. 979.

De asemenea îi puteți urmări și pe Facebook, unde le puteți vedea atât activitatea, cât și pentru a afla mai multe informaţii despre salon.frumusețe și sănătate, la istanbul beauty & hair salon

Ultima oră

Comentariul meu