mașină incendiată la arad - un om de afaceri local găsit carbonizat în ea
foto: ISU Arad

O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. O persoană a decedat, despre care sursele locale spun că este un cunoscut om de afaceri arădean, Ion Crișan, patronul firmei piscicole Crimatex.

ISU Arad anunță că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. mașină incendiată la arad - un om de afaceri local găsit carbonizat în ea

În momentul sosirii echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute. După stingerea incendiului a fost găsită în interiorul mașinii o victimă.

mașină incendiată la arad - un om de afaceri local găsit carbonizat în ea

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta. mașină incendiată la arad - un om de afaceri local găsit carbonizat în ea

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe.

Sursa foto: ISU Arad

Ultima oră

Comentariul meu