zona industrială vest va avea un sistem de iluminat ecoeficient - investiție de șapte milioane lei

Procedură de achiziție: Iluminat nou, ecoeficient, în zona industrială vest a orașului

“Zona Industrială Vest se extinde constant și cu pași siguri, un semn bun pentru locația economică Sibiu. Prin urmare, este necesar ca investițiile publice în viabilizarea și modernizarea zonei să țină pasul. Pe lângă lucrările la străzi pe care le continuăm, am pornit procedura de achiziție pentru modernizarea iluminatului public în zonă, urmând să montăm corpuri de iluminat eficiente energetic, conectate la sistemul inteligent de telegestiune.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu).

zona industrială vest va avea un sistem de iluminat ecoeficient - investiție de șapte milioane lei

Procedura lansată în această săptămână are ca scop achiziția execuției lucrărilor de amenajare a unui sistem modern de iluminat public, ecoeficient pe străzile Salzburg, Monaco, Barcelona, Turda, Lyon, Europa Unită, Milano, Munchen și Florian Rieger.

Lucrarea estimată ca valoare la 7 milioane de lei presupune:

  • Realizarea rețelei subterane de alimentare cu energie electrică
  • Montarea punctelor de aprindere
  • Instalarea a 217 stâlpi metalici
  • Montarea a 256 de corpuri de iluminat cu LED
  • Instalarea sistemului inteligent de management prin telegestiune a iluminatului.

După semnarea contractului, firma care va fi contractată are la dispoziție 8 luni pentru a realiza această lucrare și pentru a pune în funcțiune noul sistem de iluminat.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Mai bine ar reface asfaltul pe strazile industriale, sunt gropi peste gropi peste santuri si alte “adancituri” cauzate de traficul greu: tir-uri + autobuze. Dar ce poti sa ceri primariei Sibiu? Cand au asfaltat acele strazi nu era clar ca vor fi tranzitate de vehicule grele? Doar e zona industriala.
    Dar ce bine ca vor pune iluminat ecologic, intr-adevar o glorie a tehnologiei!

  2. Sunt curios cati muncitori circula pe jos cand transportul este asigurat de fabrici.Oare se merita INVESTITIA in acea zona cand in Sibiu sunt strazi unde Primaria se vaita ca nu au bani sa renoveze?In Broscarie au inceput de 2 ani si nici azi nu au fost in stare sa termine santierul.ATENTIE au lasat o SINGURA alee nefacuta din tot cartierul.Au sapat ptr ceva tevi de apa si de 2ani ne mint cei de la primarie (D.Palade) ba ca vin maine ,ba poimaine.Acum mai nou nu mai au bani dar totusi baga 7 mil pe iluminat intr-o zona unde majoritatea circula cu tranport asigurat de fabricile din zona.Sa va fie RUSINE celor care sunteti responsabili de lucrarile din Sibiu.Sunt curios daca si la iei acasa isi organizeaza la fel de BINE treburile.Din pacate nu pot posta cateva poze sa va convingeti dar putet cauta pe pagina de facebook a orei de sibiu.