video: activități inedite la școala ferdinand din sibiu - toți elevii au dansat pe holuri

Școala Gimnazială „Regele Ferdinand” din Sibiu a celebrat Săptămâna Sănătății Emoționale printr-o serie de activități interactive. Vineri, toți elevii unității de învățământ, de la clasele pregătitoare și până la clasele a VIII-a, au ieșit pe holuri și au dansat. „A fost o bucurie, ne-am simțit bine cu toții”, spune profesoara Cristina Diana Maior.

video: activități inedite la școala ferdinand din sibiu - toți elevii au dansat pe holuri

Elevii de la Școala Gimnazială „Regele Ferdinand” din Sibiu au avut parte de o săptămână minunată. Vineri, voia bună a pus stăpânire pe întreaga școală. Copiii au dansat pe coridoare alături de profesorii lor.

YouTube video

„Săptămâna Sănătății Emoționale a fost o săptămână în care starea de bine a dăinuit. Luni am avut Ziua Verde, marți Ziua Supereroilor, miercuri a fost Ziua Educației Fizice, joi Ziua Emoțiilor Colorate, iar astăzi, vineri, am avut Ziua Stării de Bine. Întregul colectiv de cadre didactice s-a gândit să încheiem săptămâna cu bucurie și veselie, chiar dacă afară plouă, cu jumătate de oră de dans. Toate clasele, de la pregătitoare și până la clasa a VIII-a, au dansat pe coridoarele școlii. Ne-am simțit foarte bine, a fost o bucurie atât pentru noi, cât și pentru copii”, spune profesoara Cristina Diana Maior.

video: activități inedite la școala ferdinand din sibiu - toți elevii au dansat pe holuri video: activități inedite la școala ferdinand din sibiu - toți elevii au dansat pe holuri

Ultima oră

Comentariul meu