a venit momentul - cinegold este gata de redeschidere - popcorn gratis până în 1 iunie
FOTO: arhivă

După o lungă perioadă, a venit în sfârșit momentul revenirii publicului în fața marilor ecrane. De vineri, 28 Mai, multiplexul CineGOLD din Promenada Mall se deschide. Vor fi peste 10 producții cinematografice noi, popcorn, atmosfera, premii supriza si desigur responsabilitate in implementarea măsurilor de prevenție contra răspândirii COVID 19.

Cinematograful  se va deschide în mod gradual începând cu 50% din capacitate și cu scaune libere în proximitatea celor ocupate, precum și fluxuri separate de access.

Popcorn gratis la fiecare bilet și surprize de 1 iunie

Aroma popcorn-ului din cinema a lipsit pentru prea mult timp și ca o gazdă primitoare pentru iubitorii de film, Cinegold oferă În perioada 28 mai – 1 iunie la orice bilet achiziționat, un popcorn gratuit.

Ziua de 1 Iunie va aduce surprize noi pentru copii. Pe parcursul intregii zile vor fi bilete gratuite pentru toți copii cu vârsta mai mică de 10 ani. Special pentru cei mici vor rula „Tom si Jerry” și „Soul”, filme dublate în limba română, care vor face deliciul micuților. a venit momentul - cinegold este gata de redeschidere - popcorn gratis până în 1 iunieInformațiile despre toate filmele care rulează la CineGOLD începând de vineri 28 mai sunt disponibile pe www.cinegold.ro, pe aplicația gratuită CineGOLD, pe platformele de socializare, cât și la partenerii media.

Clienții sunt indrumați să folosească pe cât posibil achiziționarea de bilete online de pe CineGOLD.ro, sau in aplicația gratuită CineGOLD, să plătească cu cardul sau cu telefonul și să evite aglomerările.

Ultima oră

Comentariul meu