foto: polițiștii sibieni verifică dacă șoferii care transportă persoane poartă mască

O amplă acțiune pentru siguranța transportului de persoane are loc, joi dimineața, la nivelul județului Sibiu, dar și în restul țării. Polițiștii sibieni verifică legalitatea efectuării transportului, dar și modul în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară.

foto: polițiștii sibieni verifică dacă șoferii care transportă persoane poartă mască

foto: polițiștii sibieni verifică dacă șoferii care transportă persoane poartă mască„Acțiunea are ca scop verificarea legalității efectuării transportului de persoane. De asemenea, aceasta vizează verificarea modului în care sunt respectate măsurile de protecție sanitară stabilite prin Legea nr. 55/2020 , în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto: polițiștii sibieni verifică dacă șoferii care transportă persoane poartă mască foto: polițiștii sibieni verifică dacă șoferii care transportă persoane poartă mascăPolițiștii recomandă conducătorilor auto prudență maximă pe șosele și un comportament responsabil la volan. Portul măștii de protecție este în continuare obligatoriu în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, la locul de muncă, spații comerciale, precum și în spații publice deschise aglomerate.

Ultima oră

Comentariul meu