consilierii usr cer tarife mai mici la baia populară. astrid fodor a explicat de ce ”nu se poate”

Lucrările la Baia Populară Neptun s-au finalizat, tarifele au fost stabilite, dar se așteaptă reglementările privind funcționarea piscinelor interioare în contextul pandemiei. Consilierii locali au votat proiectul de hotărâre prin care se stabilesc tarifele și regulamentul locației. Cei patru consilieri USR Plus s-au abținut de la vot, după ce au cerut diminuarea tarifelor.

VEZI AICI TARIFELE PENTRU SERVICIILE OFERITE 

Consilierii USR Plus, prin Raul Apostoiu, au cerut ca tarifele pentru serviciile Băii Populare să fie diminuate. ”Tarifele sunt mai mari decât cele practicate pe piață de alte locații de acest fel. Propunem să fie diminuate cu 20%, iar după 6 luni să se facă o evaluare a încasărilor și să se ia atunci o decizie. Astfel se va asigura o accesabilitate cât mai mare a sibienilor și se va menține și statutul de Baie Populară”, a fost intervenția consilierului Raul Apostoiu.

VEZI AICI CUM ARATĂ BAIA NEPTUN DUPĂ RENOVARE ȘI CE S-A MODERNIZAT

Primarul Astrid Fodor a respins propunerea. ”Analiza ne-a arătat că am stabilit prețuri sub cele practicate, iar mai mult de atât nu pot fi scăzute având în vedere investiția care s-a făcut acolo și cheltuielile de întreținere care vor fi. Caracterul de baie populară a fost menținut, pentru că avem și acest serviciu destinat celor care nu au acasă o baie sau locuiesc în condiții insalubre”, a spus Astrid Fodor.

Proiectul a fost în final adoptat cu 4 abțineri, din partea celor de la USR Plus.

Ultima oră

Comentariul meu