video: locuri superbe din județul sibiu, incluse într-un clip pentru relansarea turismului
foto: consilierturism.ro

Un clip de promovare a României, care își propune că adună în atenția turiștilor cele mai frumoase atracții din țara noastră pentru a fi vizitate, include și câteva locuri superbe din județul Sibiu. Videoclipul a fost realizat de doi vloggeri români, fiind publicat ulterior pe pagina lor de Facebook și pe canalul de YouTube.

Clipul a fost realizat din resursele celor doi vloggeri, administratori ai contului Călători în Bascheți. Personajul principal al clipului este un țăran român, pe nume Gheorghe Cârje, care trăiește în Țara Făgărașului. În imagini sunt surprinse locuri superbe din județul nostru, cum ar fi Transfăgărășanul și mănăstirea cisterciană de la Cârța.

YouTube video

„Descoperă România Vie! Câtă emoție! Suntem tare bucuroși să vă arătam clipul de promovare a României. Așa cum l-am gândit noi, din resurse proprii. Noi am plâns la filmări. Atâta emoție a putut să ne transmită Gheorghe Cârje, un țăran autentic din Țara Făgărașului, personajul principal al clipului. Videoclipul e doar o mică parte din campania susținută de noi, cu scopul relansării turismului românesc, după criza pandemică”, se arată într-o postare pe Facebook.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Se repetă cuvintele „cât încă…” (mai e vie!)
    E întâmplător sau e mesaj în mesaj?!