promoție importantă pentru șoferi - cu iony ești în siguranță

Orice conducător auto, potrivit legii, trebuie să dețină în autoturismul propriu un kit de siguranță auto. Iony Sibiu vine cu o veste bună pentru toți șoferii! În magazinele IONY din oraș, kit-ul auto complet se vinde la un preț foarte bun, de doar 114,9 lei.

Kitul de siguranță complet – doar 114,9 lei

Siguranța pe șoselele din România este un aspect foarte important. Statisticile indică o rată destul de ridicată a accidentelor auto din diferite cauze: trafic rutier intens, drumuri nu foarte  bune, neatenția la volan și multe altele.  Astfel, în cazul unui accident, dacă timpul de intervenție al ambulanței va fi unul destul de mare, trusa de prim ajutor, de multe ori poate salva vieți. Tocmai de aceea, este mai mult decât necesar, ca orice șofer să aibă tot timpul la îndemână în mașină un kit de siguranță auto. Magazinele Iony din Sibiu au o ofertă foarte bună pentru acesta, prețul unui kit fiind redus la doar 114,9 lei! Șoferii care încă nu dețin un astfel de kit sau cei care doresc schimbarea acestuia, pot profita de această promoție foarte avantajoasă. Kit-ul de siguranță conține vestă reflectorizantă, două triunghiuri, extinctor, trusă sanitară și o geantă cadou, toate la prețul de 114,9 lei, ofertă care se găsește în ambele magazine din oraș. Achiziționate separat, suma plătită ar fi aproape dublă, un motiv în plus pentru care merită ca șoferii să aibă grijă de propria mașină, la Iony! Pe lângă siguranța individuală, a celorlalți conducători în trafic și a pietonilor, achiziționarea unui kit de siguranță auto este obligatoriu prin lege. Constatarea lipsei acestuia, sau a expirării termenului de valabilitate pentru trusa medicala sau extinctor, în urma unui control rutier, va înseamna o amendă destul de mare pentru conducătorul auto – între 420 și 525 de lei, pe lângă cele patru sau cinci puncte de penalizare. ,,Șoferii din Sibiu nu mai au acum motive de îngrijorare! La noi, găsesc toate elementele necesare conform legii, grupate într-o geantă cadou, astfel încât portbagajul propriei mașini poate fi acum mult mai bine organizat și dotat”, explică Ioan Băra, fondatorul Iony Grup Sibiu.promoție importantă pentru șoferi - cu iony ești în siguranță

Comunicarea cu clientul, mereu o prioritate

Cei interesaţi de această promoție, și nu numai, pot apela cu încredere la IONY! De la echipa din magazinele Iony Grup puteţi obţine oricând toate informaţiile necesare despre această ofertă, dar și despre alte servicii auto. „Suntem mereu în contact direct cu clienții noștri, atât prin intermediul paginii de Facebook, cât şi prin intermediul butonului WhatsApp implementat în site-ul IONY . Astfel, oricine are o întrebare sau o solicitare, ne poate scrie direct, iar noi venim cu răspunsurile şi soluțiile necesare”, adaugă Ioan Băra. Bineînțeles, specialiștii IONY Grup vă stau la dispoziție şi în cele două locații din oraş – IONY Henri Coandă Nr.63 B – luni-vineri, 08:00-18:00, sâmbătă 08:00-13:00, sau IONY Vasile Cârlova ( Ştrand ) – luni-vineri, 08:00-18:00.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu