bărbați din ocna sibiului și copșa mică amendați că n-au stat în carantină
foto: arhivă

Polițiștii sibieni continuă controalele în toate localitățile din județ. Luni au fost verificate piețele, centrele comerciale, terasele și zonele aglomerate. De asemenea, au fost verificați și oamenii care trebuie să stea în carantină și izolare.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 94 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 615 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 77 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 25 de mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 4 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.000 de lei, dintre care 2 sancțiuni în valoare de 1.000 de lei, aplicate de Poliția Orașului Copșa Mică și Poliția Orașului Ocna Sibiului pentru nerespectarea măsurii carantinei. Este vorba despre un bărbat de 22 de ani, din Ruși, depistat în orașul Ocna Sibiului, care figura în carantină la adresa de domiciliu. Un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani, din Copșa Mică, a fost depistat pe stradă, în apropierea domiciliului unde figura în carantină. Alte 2 sancțiuni contravenționale cu avertisment au fost aplicate pentru nepurtarea măștii de protecție.

Ultima oră

Comentariul meu