trei sibieni amendați cu 11.000 lei - nu au respectat carantina și izolarea
Foto Shutterstock

Trei sibieni au primit amenzi în valoare de 11.000 lei. Doi dintre aceștia nu au respectat măsura carantinării, iar cel de-al treilea nu a stat în izolare.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii noului Coronavirus, la activităţile de verificare participând 84 de polițiști.

Astfel, au fost verificate 737 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 62 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 183 de mijloace de transport, din care 8 mijloace de transport în comun.

În urma controalelor efectuate, polițiștii sibieni au aplicat 6 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.000 de lei, dintre care 2 sancțiuni în valoare de 10.000 de lei, aplicate de Poliția Orașului Copșa Mică pentru nerespectarea măsurii carantinei, respectiv 1 sancțiune în valoare de 1.000 de lei, aplicată de Poliția Municipiului Sibiu pentru nerespectarea măsurii izolării.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

Vă reamintim faptul că puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19 la TELVERDE – 0 800 800 165.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu