spații pentru un bar și un magazin, scoase la închiriat de primărie pe malul lacului lui binder

Primăria Sibiu supune spre aprobare Consiliului Local un proiect de hotărâre care prevede amenajarea și închirierea unui magazin cu articole sportive, a unui bar cu terasă și amplasarea a două automate pentru băuturi calde sau gustări și băuturi reci în incinta Complexului Lacul lui Binder

În incinta Complexului de Agrement Lacul lui Binder din Municipiul Sibiu s-a amenajat un Pavilion Multifuncţional din structuri modulare prefabricate. Clădirea adăposteşte funcţiunile conexe activităţilor de agrement şi sportive, necesare desfăşurării diverselor activități, inclusiv un magazin articole sportive și suveniruri.

Închirierea magazinului de articole sportive și suveniruri se va realiza prin licitaţie publică, iar tafirul de închiriere pentru magazin porneşte de la 1.500,07 lei/lună.

Bar și terasă, închiriate cu 6.133 lei pe lună

Complexul va mai avea un bar, cu vestiar și spaţiu de depozitare, în suprafaţă de 58-26 mp şi terasa neacoperită
aferentă acestuia cu pardoseală tip deck, în suprafaţă de 137 mp. Închirierea barului şi a terasei aferente acestuia se va realiza prin licitaţie publică, iar tariful de închiriere pentru bar porneşte de la 4.078,20 lei/lună, iar tariful de
închiriere a terasei porneşte de la 2.055,00 ei lună. Cele două imobile se închiriază doar împreună, tariful total va porni de la 6.133,20 lei/lună.

Complexul va avea și două automate de băuturi și gustări

De asemenea, în incinta Complexului de Agrement Lacul lui Binder din Municipiul Sibiu, în zona de Plajă, sunt
disponibile spaţii neamenajate în suprafaţă de 2 metri pătrați, compuse din două loturi în suprafaţă de 1 m2
fiecare, în scopul amplasării de automate de vânzare de băuturi calde sau de gustări și băuturi reci. Închirierea spațiilor neamenajate se va realiza prin licitaţie  publică, iar tariful de închiriere pentru cei 2,00 m2 porneşte de la 800,00 lei/lună.

Ultima oră

Comentariul meu