s-au modificat listele cu terenurile și imobilele expropriate de pe drumul județean sibiu - cisnădie

Lucrările de lărgire a carosabilului de pe drumul de legătură dintre Sibiu și Cisnădie au început deja, dar situația exproprierilor nu e încă sigură. După ce s-a redus suprafața expropriată, acum din nou, se fac modificări la listele cu exproprieri și implicit la sumele către cei care renunță la o parte din terenuri. Consilierii județeni vor vota listele actualizate în ședința lunară de joi.

Tronsonul de drum județean DJ106C Sibiu – Cisnădie, cuprins între km 1+176 și km 4+350, ce urmează a fi modernizat, este situat la ieșirea din Municipiul Sibiu spre Orașul Cisnădie. Prin Hotărârea Consiliului Județean Sibiu nr. 19/2021 s-a aprobat declanșarea procedurilor de expropriere a unor imobile (terenuri) proprietate privată, care constituie coridorul de expropriere, a devizului general și a indicatorilor economici actualizați ai lucrării de utilitate
publică ,,Modernizare DJ 106C Sibiu – Cisnădie, tronson cuprins între km 1+176 – km 4+350, în vederea asigurării fluidizării circulației în zonă și relocare utilități”, iar prin Hotărârea Consiliului Județean Sibiu nr. 67/2021 s-au modificat anexele nr. 1 și nr. 2 la Hotărârea Consiliului Județean Sibiu nr.19/2021.

”În urma confruntării datelor de carte funciară ale proprietarilor de terenuri supuse exproprierii cu datele specificate în Anexa nr.2 la Hotărârea Consiliului Județean Sibiu nr.19/2021, modificată prin Hotărârea Consiliului Județean Sibiu nr.67/2021, s-au identificat erori materiale, fapt pentru care au fost realizate corelările necesare. De asemenea, au fost stabilite suprafețele de terenuri individuale ce vor fi expropriate precum și sumele cuvenite drept despăgubire, pentru fiecare proprietar de teren în parte”, se arată în proiectul hotărârii.

Noua listă cu suprafețele și sumele pentru expropriere pot fi consultate AICI. 

Ultima oră

Comentariul meu