consilierul local raul apostoiu a rămas împotmolit pe drumul dintre mag și rusciori

Consilierul Local Raul Apostoiu a avut parte de o provocare duminică. Vremea frumoasă de afară l-a îmbiat să facă o plimbare în natură și să admire frumusețea locurilor dintre satele Mag și Rusciori, însă a rămas împotmolit în noroi.

Dezamăgirea cea mai mare nu a fost faptul că a rămas blocat pe acel drum, ci și deșeurile care au ”inundat” zona.

consilierul local raul apostoiu a rămas împotmolit pe drumul dintre mag și rusciori

consilierul local raul apostoiu a rămas împotmolit pe drumul dintre mag și rusciori

”Drumul nu este practicabil cu mașină mică, cum bine se poate vedea din poze, dar mă întreb ce fac turiștii străinii care se bazează pe Google ? Durerea cea mare sunt gunoaiele de la ieșirile din sate și comunitățile de țigani, parcă n-au nici o șansă, abandonați și izolați de “lume”. Sunt sigur că asfaltarea lui DJ143B ar impulsiona turismul și dezvoltarea zonei, dar ar ajuta și comunitățile din satele pe care le leagă. În rest vă las să admirați locurile, sunt deosebite, iar sunetul…este al naturii.”, scrie Raul Apostoiu într-o postare pe Facebook.
consilierul local raul apostoiu a rămas împotmolit pe drumul dintre mag și rusciori consilierul local raul apostoiu a rămas împotmolit pe drumul dintre mag și rusciori

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Dl. Apostoiu, dar, de ce sunt tiganii abandonati de comunitate?!

    Stiti ce zic turistii straini?! Zic asa: “Aveti o tara taaaaare frumoasa; ba, dar aveti niste consilieri locali – niste oameni politici, in general) DE TOT RAHATUL!!!”

    Io stau si ma intreb asa: CE DUMNEZEU SA CAUTE UN TURIST STRAIN, CU GOOGLE, PE DRUMUL DINTRE MAG SI RUSCIORI?!?!?! CIUPERCI?! CA TURISTII NU SUNT CONSILIERI LOCALI; NU CAUTA SA FACA TOT SOIUL DE CASCADORII MEDIA IEFTINE SI PENIBILE!

    Dl. consilier, io, ca simnplu alegator turmentat, v-as sugera sa va apucati de treaba, si sa mai lasati plimbarile si situatiile regizate. Iar in urmatorul articol sa citim despre FAPTE, nu INTREBARI RETORICE si DRUMURI AGRICOLE, din natura pe care consilierii 0 polueaza cu masina – ca doar nu E saraki (E doar saraki cu duhul)!