foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău

Duminică, în jurul orei 11:00 un autobuz Tursib a ieșit înafara părții carosabile, pe malul râului Cibin.

UPDATE

Pe strada Malului, în apropierea intersecției cu Neculce, un autobuz a părăsit partea carosabilă spre stânga, oprindu-se în zona pasajului pietonal de pe malul râului Cibin.

”Din primele cercetări efectuate se pare că șoferului i s-ar fi făcut rău la volan. În autobuz s-ar fi aflat în jur de 30 de pasageri. Fără probleme de trafic.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Șoferul are atac de panică

La fața locului se acordă îngrijiri medicale șoferului cu atac de panică.
”Din informațiile primite în acest moment nu sunt alte persoane care necesita îngrijiri medicale. Intervenția se află în dinamică.”, transmite ISU Sibiu.

DETALII DESPRE STAREA ȘOFERULUI AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit primelor informații, șoferului i s-ar fi făcut rău și a pierdut controlul volanului. Pasagerii sunt înafara oricărui pericol. La momentul producerii incidentului, un echipaj de poliție se afla în benzinăria din apropiere și au intervenit, acordând ajutor pasagerilor.

Revenim cu detalii

foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău foto autobuz la un pas sa se răstoarne in cibin pe malului - șoferului i s-a făcut rău

Ultima oră

Comentariul meu