Primăria Sibiu a supus aprobării proiectul de hotărâre privind aprobarea noului regulament de organizare și funcționare pentru Baia Populară Sibiu.
Proiectul de hotărâre este supus spre aprobare Consiliului Local. Odată ce porțile Băii Populare Sibiu se vor deschide, sibienii vor putea veni să înoate într-un bazin complet reabilitat, cu un sistem nou, electronic, de filtrare a apei și un sistem de filtrare a aerului în întreaga clădire care protejează structura imobilului în zonele cu umiditate crescută, aceasta fiind în trecut una dintre cele mai mari probleme. Pentru părinții care doresc să supravegheze copii în timpul orelor de înot, s-a amenajat o sală de așteptare dotată cu ecrane conectate la camerele video din zona bazinului.
MAI MULTE IMAGINI CU BAIA POPULARĂ AICI
La Baia Populară au fost amenajate trei saune moderne: o saună uscată cu aromaterapie, o saună umedă și o salină cu sare de Himalaya, care poate fi folosită ca zonă de relaxare, dar și pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii. S-a creat un culoar nou de legătură între bazinul de înot și saune, acest spațiu fiind amenajat ca zonă de relaxare.
De asemenea, au fost create trei zone noi de vestiare pentru bazin și saună, accesul făcându-se cu brățări digitale de acces. Zona de dușuri a fost relocată într-un spațiu mult mai generos.
Există și camere de terapie, trei la număr: una cu pietre jad, una pentru hidroterapie și una pentru masaj clasic. De asemenea, baia dispune de o sală de fitness cu o suprafață triplă față de cea precedentă, amenajată într-un spațiu inedit, la subsolul clădirii, în locul fostelor spații tehnice. Aceasta a fost dotată cu aparate de ultimă generație, care pot fi utilizate inclusiv de către persoanele cu dizabilități. În plus, s-a amenajat și o sală de activități sportive tip yoga, pilates, aerobic, situată în mansarda proaspăt amenajată în podul reabilitat al clădirii.
În curtea interioară vă puteți savura cafeaua, iar copiii se pot juca în spațiul de joacă. Terasa panoramică este va fi și ea o atracție, la fel și punctul de belvedere amenajat în fostul turn de apă, care a fost complet reabilitat, fiind acum vizitabil.
Tarife:
Abonament bazin – o oră și jumătate /ședință/zi – 300 lei adulți și 150 lei copii/ studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap
Abonament saună – 3 ore/zi – 400 lei adulți și 300 lei copii/studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap
Abonament fitness – 120 lei adulți și 100 lei copii/studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap
Abonament acces pe lună – 500 lei adulți și 350 de lei copii/studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap
FULL acces pe zi – 60 de lei adulți și 50 de lei copii/studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap