video - elev bătut și umilit de un coleg la școala 23 din sibiu
foto: arhivă

Totul pare că s-a întâmplat miercuri dimineață în timpul unei pauze. Un elev de 14 ani a fost lovit și umilit de către altul de 17 ani. Imaginile au fost filmate de un alt coleg care în loc să sară să îl apere, a preferat să se amuze.

Imagini terifiante la Şcoala numărul 23 din Sibiu, anunță observatornews.ro. În timpul pauzei dinaintea orei de limba română elevii clasei a VIII-a se jucau în clasă. La un moment dat, unul dintre elevi a fost lovit cu o cutie în mână, motiv pentru care a început să îşi ia colegul la pumni şi palme.
Incidentul a avut loc ieri dimineaţă. În imagini se vede cum băiatul este lovit de către colegul său cu un cablu. În tot acest timp nimeni nu intervine ca să oprească scandalul. Din contră, restul colegilor se amuză şi privesc întreaga scenă ca la spectacol. La un moment dat agresorul, în vârstă de 17 ani începe să îl lovească cu pumnii şi picioarele.

YouTube video

Imaginile au fost postate pe grupul de Whatssap al elevilor la scurt timp după incident. Se pare că nu este prima oară când băiatul este bătut de către colegul său.
Sursa: Fii Observator – Antena 1

Ultima oră

Comentariul meu