Descoperă la Sibiu primii ochelari care au grijă de starea ta de bine

Pentru a vă putea bucura de cea mai bună vedere posibilă, ochelarii dumneavoastră trebuie să fie capabili să ofere creierului cele mai bune informații. Când primește aceste informații, creierul poate procesa cu precizie ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră, astfel încât să puteți decide pe ce să vă concentrați și să acționați în consecință.

Cheia pentru înțelegerea tehnologiei avansate din spatele ochelarilor biometrici începe cu recunoașterea faptului că nu vedem de fapt cu ochii ci vedem cu creierul. Ochii sunt doar canalul prin care sunt transmise creierului mai mult de 80% din informații. Exact acest lucru îl fac ochelarii inteligenți biometrici pentru tine.

YouTube video

Ne întrebam constant:

Cum putem face purtatul ochelarilor mai placut, mai usor, mai confortabil?

Astfel am investit în tehnologii inovatoare, cum ar fi DNEye Scanner, care ne permite să facem ochelari cu inteligență biometrică.

De aceea, la OPTIKRON CENTERmăsurăm ochiul în 7.000 de puncte diferite cu inovatorul nostru DNEye Scanner 2 RODENSTOCK.Descoperă la Sibiu primii ochelari care au grijă de starea ta de bine

Cum are loc consultația?

Măsurătoarea durează doar un minut și jumătate și ne permite să determinăm lungimea individuală a ochiului, puterea și grosimea corneei, adâncimea camerei anterioare, mărimea pupilei, puterea cristalinului, adâncimea camerei vitroase precum și multe alte date ale refracției.

Pe baza acestor măsurători se creează o topografie individualizată a fiecărui ochi, la fel de unică ca și ADN-ul. Această topografie este folosită de către RODENSTOCK în vederea calculării lentilei perfecte pentru fiecare purtător.

Toate măsurătorile realizate cu  DNEye Scanner 2 se transmit pe un canal securizat direct în Germania, în laboratoarele RODENSTOCK, unde are loc producția UNICAT a lentilelor dumneavoastră.

Aceasta este tehnologia pe care v-o propunem,  DNEye PRO, și are ca rezultat o lentilă calculată pentru a se potrivi micrometric fiecărei persoane în parte. Aplicarea INTELIGENȚEI BIOMETRICE este cea care face marea diferență.Descoperă la Sibiu primii ochelari care au grijă de starea ta de bine

Tehnologia Ochelarilor Biometrici:

Aceasta este tehnologia pe care v-o propunem,  DNEye PRO, și are ca rezultat o lentilă calculată pentru a se potrivi micrometric fiecărei persoane în parte. Aplicarea INTELIGENȚEI BIOMETRICE este cea care face marea diferență.

Atunci când au fost chestionați cei care au făcut trecerea la ochelarii biometrici:

  • 92% au văzut mult mai clar decât înainte

  • 84% au observat un contrast mai bun

  • 87% au observat un timp redus de adaptare

    Descoperă la Sibiu primii ochelari care au grijă de starea ta de bine

Tehnologia este unică la nivel mondial și conferă o vedere deosebită.  Alege primele lentile de înaltă precizie din lume, realizate în totalitate după un model de ochi biometric.

Dacă îți dorești o pereche de ochelari unică, înscrie-te ACUM în programul de sănătate OPTIKRON și fii printre primii 100 de beneficiari ai lentilelor RODENSTOCK cu opțiunea DNEye PRO CADOU.

Promoție valabilă la achiziția lentilelor premium Rodenstock compatibile cu opțiunea DNEye PRO.

Te poți programa la telefon ?

0269 214 434 – OPTIKRON

Răspundem destul de repede și pe WhatsApp ?

Descoperă la Sibiu primii ochelari care au grijă de starea ta de bine

Sibiu, Piata Habermann Markt, (în apropiere de teatrul „Radu Stanca„), Str. Berăriei Nr. 4 Sp. Hd2.
Program: (Luni-Vineri) 10:00 – 18:00

Ultima oră

Comentariul meu