ulbs primește la cursuri si studenții care nu s-au vaccinat

Rectorul Universității ”Lucian Blaga” Sibiu a anunțat că participarea studenților la cursurile față în față, la examene sau laboratoare nu este condiționată în niciun fel de vaccinare.

Rectorul Sorin Radu a ținut să explice faptul că studenții care învață la Sibiu o vor putea face în continuare în sălile de curs, indiferent dacă sunt vaccinați anti covid sau nu. Acesta spune că măsurile se respectă în continuare.

”Nu există limitare pentru examenele finale, ULBS nu condiționează accesul nici la stagiile practice, laboratoare. Încurajăm vaccinarea, chiar am derulat și derulăm programe de informare și încurajare a vaccinării în rândul cadrelor didactice și studenților, dar nu condiționăm acest lucru. Vom vedea dacă din toamnă ministerul va veni cu ceva informări în acest sens. Există totuși o discuție în acest sens în legătură cu activitățile studenților din spital. Dacă spitalul va impune o asemenea condiție vom vedea cum procedăm, dar deocamdată nu există o condiționare nici din partea lor și nici nu cred ca va fi totuși, pentru că sunt și medici care nu s-au vaccinat, deci…”, a spus Sorin Radu.

 

Ultima oră

Comentariul meu