video foto situație critică pe strada doamna stanca - sute de familii disperate - „ne temem să nu cadă blocul”

Situație disperată pe strada Doamna Stanca din Șelimbăr. Oamenii care locuiesc într-un bloc de zece etaje au cerut ajutorul după ce pământul de la o lucrare care se face în imediata vecinătate, a început să se surpe din cauza ploilor abundente din ultimele ore. Mai multe familii au ieșit din locuințe neputincioase.

UPDATE

„Politia locală va supraveghea zona toată noaptea. S-a dispus punerea în vedere a constructorului să remedieze problema și să consolideze pereții de mâine dimineață”, a declarat primarul Marius Grecu.

Știrea inițială

De mai bine de cinci ore, pe strada Doamna Stanca, la blocul numărul 39, locatarii întâmpină o situație alarmantă. Din cauza ploilor abundente și din pricina unui șantier din imediata apropiere, unde a fost săpată o groapă, malul s-a surpat și, încet, încet, s-a apropiat de bloc.


Sute de familii sunt disperate și se tem că blocul va pica.

YouTube video

video foto situație critică pe strada doamna stanca - sute de familii disperate - „ne temem să nu cadă blocul”

„Este foarte grav ce se întâmplă, eu acum am plecat de la serviciu și merg către casă.Este vorba despre blocul nr.39, de pe Doamna Stanca. În lateralul blocului, cineva i-a dat aprobare unei persoane să construiască o clinică. A săpat o groapă imensă, cu scopul de a face și un subsol. E mare și adânc (…) Tot pământul pe care l-a scos, jumătate l-a cărat, jumătate l-a aruncat ăn spatele gropii. Fiindcă s-a înălțat terenul, toată apa se trage înspre bloc. Înainte fiind terenul jos se scurgea apa însăre groapă, acum e invers. S-a infiltrat apa încât malul dinspre bloc a început să cadă. Toată lumea e înnebunită. Sunt 153 de apartamente locuite. Toată lumea e înnebunită. A căzut și un cablu, e pericol de electrocutare. Ne temem să nu cadă blocul. Suntem disperați”, spune plângând o femeie care locuiește în acest bloc.

video foto situație critică pe strada doamna stanca - sute de familii disperate - „ne temem să nu cadă blocul”

Primarul comunei Șelimbăr spune că a aflat de situație și a trimis o echipă a Poliției Locale la fața locului pentru a vedea care este situația. „Cei de la Poliția Locală se vor deplasa imediat la fața locului să vedem despre ce este vorba acolo”, a declarat primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

video foto situație critică pe strada doamna stanca - sute de familii disperate - „ne temem să nu cadă blocul” video foto situație critică pe strada doamna stanca - sute de familii disperate - „ne temem să nu cadă blocul”

Încă din după amiaza zilei de joi, oamenii au fost anunțați să-și mute mașinile din zona gropii și a blocului din cauza alunecării de teren.

Ultima oră

Comentariul meu