primul meci de fotbal din județ cu spectatori - barajul pentru liga 2 între cisnădie și șelimbăr
Sursa: Facebook C.S. Academia Magura

Sâmbătă, 22 mai va avea loc primul meci de fotbal cu spectatori din județul Sibiu. Accesul se va face în baza adeverinței de vaccinare, a unui test PCR negativ, sau a unui test antigen

Viitorul Șelimbăr și Măgura Cisnădie dispută pe 22 și 29 mai meciurile pentru barajul de promovare în liga 2. Meciul de sâmbătă va fi primul din județ care se joacă în fața spectatorilor.  Condițiile sunt ca persoanele din tribune să prezinte dovada că sunt vaccinați cu ambele doze și că au trecut minim zece zile de la rapel, rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore  sau un test antigen rapid  nu mai vechi de 24 de ore.

”Am discutat cu cei de la jandarmerie ca să stabilim exact condițiile și în ce fel putem organiza meciul. Vom permite accesul a 500 de persoane care reprezintă 25% din capacitatea totală, iar cei care vin trebuie să arate că au trecut minim zece zile de la rapel sau să prezinte un test PCR negativ sau test antigen.”, spune vicepreședintele Asociației Județene de Fotbal, Andrei Bitu.

Ordinul comun al Ministerului Sportului și Ministerului Sănătății care prevede măsurile de relaxare din domeniul sportului a fost aprobat și trimis spre publicare la Monitorul Oficial, urmând să intre în vigoare la data publicării. Acesta prevede revenirea suporterilor în tribune. Astfel, de la data intrării în vigoare a ordinului comun, suporterii vor putea reveni la evenimentele sportive în aer liber, fără ca organizatorii să mai aibă obligația de a solicita aprobări sau avize pentru a avea spectatori. Procentul în care aceștia vor putea participa la evenimentele sportive este de 25% din capacitatea tribunelor, scrie Mediafax.

Ultima oră

Comentariul meu