video - csu sibiu pierde surprinzător cu pitești – argeșenii ne-au învins în sala transilvania
Foto - baschet.ro

Universitarii sibieni au cedat luni după amiază cu 83-91 în meciul 1 din sferturile de finală ale play-Off-ului campionatului național de baschet masculin.

Porniți din postura de favoriți în seria cu BCM U Pitești, cei de la CSU Sibiu au dat de o nucă mai tare decât se așteptau.
Primul sfert a fost clar dominat de Sibiu. Echipa lui Dan Fleseriu conducea cu 14-5 după primele cinci minute, iar la finele celor 10 minute diferența de pe tabelă a fost de 11 puncte, scor 27-16.
Au urmat apoi zece minute de coșmar pentru echipa noastră favorită. Argeșenii au revenit în joc si au recuperat punct cu punct handicapul avut. Astfel la pauza mare diferența a fost de doar un punct pentru CSU, scor 42-41.
Feleseriu nu a reușit să își resusciteze elevii nici în sfertul trei, iar cei din Pitești au continuat să joace excelent. Asa se face că după 30 de minute de joc scorul a ajuns să fie 58-66 si se părea că soarta meciului era jucată. Până la urmă asa a si fost… Argeșul a câștigat cu 83-91, iar soarta calificării în semifinale se va juca în cel mai fericit caz la Pitești.

YouTube video

Pentru acest lucru este obligatoriu ca Sibiul să învingă în meciul 2, miercuri de la 18.00, tot la Sala Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu