reguli de urmat pentru a ne păstra eleganța atunci când nu dorim să purtăm încălțări cu toc înalt

Un pantof cu toc înalt este o modalitate excelentă de a sublinia discret eleganța și feminitatea care caracterizează orice femeie. Cu toate acestea, purtarea unui astfel de model de încălțăminte nu este întotdeauna la îndemână. Din fericire, există câteva tips and tricks la care putem apela atunci când dorim să purtăm încălțări mai confortabile fără a face rabat de la eleganță.

  1. Purtați încălțări cu toc mai mic de 6 cm – ideea conform căreia doar tocurile foarte înalte sunt elegante nu poate fi mai greșită. Un toc discret, mai mic și mai confortabil poate avea același efect de subliniere a feminității dacă este integrat corect în ținută. Pentru femeile care preferă să poarte tocuri zilnic, acest artificiu le poate îndeplini dorința fără a le provoca durerile tipice tocurilor înalte.
  2. Alegeți încălțări cu toc gros – orice ținută care necesită încălțări cu toc înalt va fi pusă în valoare indiferent de forma acestuia. Suprafața mai mare de distribuție a greutății în cazul tocului gros duce la scăderea presiunii de la nivelul jumătății anterioare a piciorului, reducând drastic șansele de a provoca dureri sau alte probleme.
  3. Purtați mai des platforme – sandalele sau pantofii cu platformă sunt o alternativă perfectă la încălțările cu toc cui, mai ales în timpul sezonului cald. Cel mai mare avantaj al încălțărilor cu platformă este îndulcirea stilului și transformarea oricărei ținute într-una feminină, boemă.
  4. Apelați la pantofi cu toc ascutit – indiferent de înălțimea tocului, vârful ascuțit va alungi vizual piciorul și va crea un efect de sporire a eleganței. Acest artificiu este potrivit mai ales pentru femeile care preferă să nu poarte tocuri deloc, pantofii cu vârf ascutit fiind o alternativă mai mult decât potrivită pentru orice ocazie.
  5. Evitați încălțările joase cu vârf rotund – vârful rotund micșorează și lățește piciorul, lucru care se reflectă negativ asupra întregii ținute. În plus, acest tip de încălțări are o rigiditate din punct de vedere stilistic, fiind dificil de asortat cu majoritatea articolelor vestimentare pe care le purtăm de obicei. În cazul în care adorați să purtați celebrii balerini, alegeți varianta cu vârf ascuțit. Aceștia vor fi la fel de confortabili, dar vor crea o siluetă mult mai armonioasă.

Dacă simțiți că este momentul să vă revizuiți garderoba și să schimbați încălțările incomode pe care le purtați de obicei cu unele mai confortabile, magazinul online Zapatos vă pune la dispoziție o gamă largă de pantofi și sandale care să vă scoată din impas. În plus, puteți fi sigură că veți achiziționa încălțări de calitate, ceea ce vă va permite să le purtați multe sezoane de acum încolo.

În concluzie, încălțările cu toc cui foarte înalt sunt de obicei prima variantă la care ne gândim atunci când dorim să ne punem în evidență feminitatea și eleganța. Există, însă, variante mai confortabile la care puteți apela fără a face rabat de la stil. Tot ce aveți de făcut este să puneți în aplicare aceste reguli și toată lumea va dori să afle secretul datorită căruia sunteți permanent frumoasă, elegantă și fericită.

Ultima oră

Comentariul meu