video - fc hermannstadt bate la iași - sibiul mai speră să prindă barajul

Echipa lui Eugen Beza a reușit să câștige sâmbătă după amiază în deplasarea de la Iași. Sibienii speră să prindă un loc de baraj și joacă în ultima etapă din play-out cu FC Argeș.

CSM Politehnica Iaşi a retrogradat din Liga I de fotbal, după ce a fost învinsă de FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a opta a fazei play-out.
Unicul gol al partidei a fost reuşit de ghanezul Baba Alhassan (78), fiind primul gol înscris de african în Liga I. Poli Iaşi evolua în Liga I din 2014. Ieşenii au pierdut ultimele patru meciuri de acasă, deşi au câştigat în ultimele două deplasări.

YouTube video

FC Hermannstadt are o singură înfrângere în ultimele patru etape, două victorii şi un egal, dar ocupă în continuare loc direct retrogradabil, înaintea ultimei etape, în care joacă cu FC Argeș.
„E foarte dificil, mi-am asumat de la început acest rol, știam care sunt problemele jucătorilor, ale acționarilor, care trag să le rezolve. Șansa mea a fost să prind un grup de jucători deosebiți, cred că astăzi trebuie felicitați, indiferent de ce va fi miercuri. Condițiile sunt grele, precum la multe echipe, dar băieții au dovedit că sunt superbi.Ne-am dat viața astăzi cu Iașiul, când șansele erau minime. În funcție de rezultatele care vor fi, va fi un meci pe viață și pe moarte cu Argeșul pentru că se vor juca toate partidele la aceeași oră și nu am avea niciun motiv să nu dăm totul” a spus după meci antrenorul Eugen Beza.

Ultima oră

Comentariul meu