baraj liga 2 - viitorul șelimbăr joacă sâmbătă pentru calificare. meciul este live pe ora de sibiu

Echipele sibiene angrenate în cursa pentru promovarea în liga 2, dispută sâmbătă după amiază meciurile retur din prima manșă. Viitorul Șelimbăr joacă meciul de acasă la Avrig. Ora de Sibiu transmite live această partidă.

Șelimbărenii au prima șansă la calificarea pentru manșa finală de promovare. Viitorul s-a impus în meciul tur din deplasare cu 2-0 în fața arădenilor de la Crișul Chișinău Criș. Meciul retur se dispută sâmbătă, 15 mai, pe stadionul din Avrig, pentru că arena de la Șelimbăr este în plin procers de modernizare.
Acest meci va putea fi urmărit în direct și pe Ora de Sibiu și Ora de Șelimbăr.
Meciul de la Avrig are loc de la ora 17.30.
În cazul în care vor învinge, cei de la Șelimbăr au șanse mari să dispute promovarea în liga 2 cu Măgura Cisnădie, grupare care și ea joacă sâmbătă returul meciului cu Șoimii Lipova (DETALII AICI).

Membru nou în staff-ul tehnic
Gruparea șelimbăreană și-a completat zilele trecute staff-ul tehnic cu un nou membru. După o experiență de 8 ani alături de Edi Iordănescu, posesorul licenței A, Ionuț Stelescu s-a alăturat staff-ului tehnic al Viitorului Șelimbăr.
„Am decis să mă alătur proiectului de la Viitorul Șelimbăr datorită relației bune pe care o am cu Florin Maxim și Cristi Preda. M-a încântat calitatea oamenilor de acolo, vorbim aici de la staff-ul tehnic, administrativ, până la lotul de jucători. Îmi place că se dorește performanță și anume promovarea în Liga a II-a“, a declarat cel mai nou membru din staff-ul tehnic al campioanei din Liga a III-a, Seria a VII-a.

Ultima oră

Comentariul meu