seturi de damă pentru ţinute atractive

Cu seturile de damă de la Foggi eşti pregătită pentru succes! Dacă vrei că apariţia ta să fie o declaraţie de feminitate, stil şi eleganţă, alege ţinute de damă complete de aici. Acestea sunt ideale pentru un look casual şi poţi să fii sigură că nu vor trece neobservate.

Ţinute de damă din două piese 

Cu seturile din două piese vei avea potrivirea şi coordonarea perfecte. Totodată, sunt piese extrem de atractive pe care le poţi interschimba şi combina cu alte obiecte vestimentare din garderoba. Aici vei găsi ţinute cu pantaloni lungi sau scurţi, fuste, blaturi şi topuri în stiluri diferite, cu mânecă lungă sau scurtă. Ceea ce le scoate în evidenţă, însă, şi le recomandă ca fiind achiziţii valoroase pentru garderoba ta, este faptul că ambele piese sunt realizate din materiale care se combină armonios ca textură şi culoare.

Ţinute de damă de vară 

Profită de venirea verii şi încearcă câteva ţinute de damă atractive de la Foggi! Poţi opta pentru seturile în culori solide sau înflorate, cu fuste sau pantaloni. Toate vor arăta superb purtate cu sandalele tale preferate şi o geantă mică de umăr. Adăugă o pălărie cu boruri largi şi o pereche de ochelari de soare şi ai asigurate câteva ţinute de damă atractive pentru întreaga vara!

Ţinute de damă pentru ocazii

S-ar putea ca pentru o ocazie să nu fie potrivit un set cu pantaloni scurţi, dar poţi încerca unul cu pantaloni lungi sau cu fustă. Ţinutele de damă cu pantaloni lungi sunt unice şi au un aspect rafinat, fiind perfecte pentru birou. Alege un set cu pantaloni cu talie înaltă, coafează-ţi părul într-un coc şi pune-ţi o pereche de pantofi cu toc mic şi ai asigurată o ţinută atractivă şi cu mult bun gust.

Pentru o ţinută de stradă, alege un set cu pantaloni scurţi care va arăta foarte bine cu adidaşi şi accesorii aurii.

Cum se poartă ţinutele casual

Când vorbim despre o ţinută casual, confortul este esenţial. De aceea, un set de damă confortabil care îţi permite să fii dezinvoltă şi îţi asigură libertate deplină de mişcare, este ideal pentru un look casual. Blugii sunt perfecţi pentru aceste ţinute, iar în perioada de tranziţie optează pentru stratificare.

Totodată, pentru a obţine un aspect armonios şi relaxat, seturile de damă sunt concepute din piese care combină plăcut texturile şi culorile.

Poţi spune că ai o ţinută casual adecvată, dacă te simţi fericită şi relaxată, iar la Foggi vei găsi numeroase seturi şi ţinute de damă din care poţi alege!

Ţinute de damă confortabile

 Ţinutele de damă casual trebuie să asigure un look confortabil şi relaxat. De aceea sunt realizate din articole de îmbrăcăminte informale cum ar fi blugii, tricourile sau fustele. Astfel, un tricou simplu combinat cu o pereche de pantaloni mulati, foarte feminini, poate crea un set atrăgător.

Ţinute de damă pentru fiecare zi

 Casual se referă la ţinute confortabile care se pot purta în fiecare zi. Şi, pentru că le poţi găsi în seturi şi în combinaţii inspirate, îţi va lua doar câteva minute să te îmbraci adecvat pentru a te simţi minunat întreaga zi. Cu ţinutele de damă de la Foggi poţi obţine uşor un look casual drăguţ, casual chic sau chiar business casual. Piesele din care sunt formate sunt articole informale dar elegante şi atractive care îţi permit exprimarea personalităţii şi creare unui aspect feminin şi rafinat.

De ce să alegi seturile de damă?

 Dacă vrei să nu mai fie necesar să te concentrezi pe potrivirea pieselor vestimentare când vrei să creezi o ţinută nouă, alege câteva seturi şi ţinute de damă de la Foggi! Acestea sunt special concepute pentru un aspect echilibrat şi atractiv şi le găseşti în variate combinaţii. Pantaloni cu topuri frumoase, fuste mini sau maxi cu tricouri şi jachete, blugi cu blazere şi un top simplu şi multe altele.

Ţinute de damă elegante şi casual

 Dacă eşti în căutarea unor piese vestimentare care să îţi asigure un look elegant şi, totodată, casual, la Foggi le vei găsi. Poţi opta pentru blugi sau pantaloni skinny, jachete strâmte sau topuri senzuale şi rochii vaporoase de vară. Aici vei găsi combinaţii armonioase de culori şi ţesături şi ţinute elegante, sofisticate şi casual pentru ocazii variate.

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu