update foto mașină răsturnată lângă magnolia - șoferul a scăpat cu bine
Foto INFO TRAFIC jud. SIBIU

Un eveniment rutier a avut loc, vineri dimineața, pe Calea Șurii Mici din municipiul Sibiu.Un șofer care a efectuat o depășire a derapat și s-a răsturnat cu mașina în afara drumului.

UPDATE Șoferul a ajuns la spital, dar pentru că a avut leziuni ușoare nu a rămas internat. ”Pacientul a fost diagnosticat cu traumatisme si contuzii usoare, investigatiile radiologice nu au indicat probleme severe, astfel că nu a fost nevoie de internare. Pacientul a plecat cu recomandari medicale”, a declarat Decebal Toderiță, purtător de cuvânt al Spitalului din Sibiu.

Știre inițială “Un sibian în vârsta de 27 de ani, la volanul unui autoturism condus spre Sura Mica, efectuează manevra de depășire, iar la revenirea pe banda derapează, pierde controlul direcției de deplasare si se rastoarna in afara carosabilului. Fără mari probleme de trafic”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Șoferul a fost dus la spital.
“ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD în municipiul Sibiu, Calea Șurii Mici. S-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de cca 27 de ani, conștient și cooperant. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu