csu joacă primele meciuri din play-off fără spectatori - ”așteptăm reglementările pentru semifinale”
foto arhivă

Din acest final de săptămână restricțiile luate pentru limitarea răspândirii coronavirusului se vor relaxa. Printre acestea, președintele Klaus Iohannis a anunțat că activitățile sportive desfășurate în aer liber se vor putea desfășura cu spectatori, dar cu 25% din capacitatea tribunelor. CSU Sibiu va juca însă meciurile din play off de săptămâna viitoare tot fără suporteri, pentru că meciurile se desfășoară în interior. Reprezentanții clubului însă spun că așteaptă noile reglementări care se vor aplica de la 1 iunie.

Președintele Iohannis a anunțat o parte din restricțiile care se vor relaxa din acest final de săptămână. Printre acestea s-a vorbit și despre posibilitatea ca activitățile sportive desfășurate în aer liber să se desfășoare cu spectatori care să ocupe 25% din capacitatea locurilor. De la 1 iunie se va discuta introducerea unor nou reglementări care să permită spectatori și la meciurile din interior.

Până atunci însă, BC CSU Sibiu va juca săptămâna viitoare primele două meciuri din play off cu BCM U FC Argeș, meciuri care vor avea loc luni și miercuri, la Sibiu. ”Cu siguranță că aceste două meciuri le vom juca fără suporteri în sală. Sperăm ca după 1 iunie să se permită spectatori în sală, și noi așteptăm și ne dorim să jucăm cu suporterii lângă noi. Dacă ne vom califica în semifinală, așteptăm și reglementările, să vedem cum ne vom organiza și vom respecta măsurile de după 1 iunie”, spune Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu