aproape 200 de școli și grădinițe din sibiu funcționează în scenariu verde
Sursa: azh.kz

Vineri, 14 mai, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în care a fost adoptată Hotărârea nr. 46/2021 privind aprobarea măsurilor de organizare a activității în cadrul unităților de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS CoV-2.

Hotărârea nr. 46/2021 prevede că se modifică scenariul de funcționare al unor unități de învățământ ca urmare a modificării ratei de incidență cumulată, conform anexelor hotărârii.

– Scenariul verde – 147 unități de învățământ – toți preșcolarii și elevii vor merge fizic la școală.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”387138″ /]

– Scenariul galben – 167 unități de învățământ din U.A.T.-urile: Roșia, Cristian, Poiana Sibiului, Slimnic, Poplaca, Apoldu de Jos, Sadu, Iacobeni, municipiul Sibiu, Loamneș, Arpașu de Jos, Cisnădie, Ocna Sibiului, Copșa Mică, Gura Râului, Bârghiș, Șura Mică, Șelimbăr și Chirpăr – preșcolarii, elevii din ciclul primar, clasele a VIII-a, a XII-a, a XIII-a, anul III profesională, ultimul an al școlilor postliceale și cei din învățământul special se vor prezenta la școală cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie;

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” attachment_id=”387139″ /]

Ultima oră

Comentariul meu