se redeschide baia neptun - noile prețuri puse în dezbatere publică

Baia Populară Sibiu se va deschide în curând, astfel că Primăria Sibiu a pus în dezbatere publică proiectul de hotărâre privind aprobarea noului regulament de organizare și funcționare. Așadar, până la data de 19 mai 2021, sibienii pot veni cu propuneri referitor la noile tarife și la regulile ce trebuie respectate în incinta locației.

Proiectul de hotărâre urmează să fie supus spre dezbatere publică și spre aprobare Consiliului Local. Sibienii pot veni cu propuneri.

„Primarul Municipiului Sibiu aduce la cunoștință publică faptul că a inițiat următorul proiect de hotărâre: Proiect de hotărâre privind aprobarea noului Regulament de organizare și funcționare al Serviciului Public Baia Populară Sibiu, care urmează a fi supus spre dezbatere și aprobare Consiliului Local al Municipiului Sibiu. Persoanele fizice sau juridice interesate pot depune în scris până la data de 19 mai 2021, propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la Proiectul de hotărâre sus-menționat, al cărui conținut îl dăm publicității însoțit de documentele care justifică necesitatea adoptării actului normativ propus spre aprobare. Propunerile, sugestiile sau opiniile cu valoare de recomandare pot fi depuse la adresa de e-mail – pms@sibiu.ro sau letric la sediul Primăriei Municipiului Sibiu din str. Samuel Brukenthal nr. 2, camera 8”, se arată pe site-ul primăriei.

Piscină, saună, masaj, fitness și cursuri de înot la Baia Populară Sibiu

Odată ce porțile Băii Populare Sibiu se vor deschide, sibienii pot alege din multitudinea de servicii puse de la dispoziție. Bijuteria Sibiului istoric a fost transformată complet odată cu finalizarea lucrărilor de modernizare, astfel că acum puteți petrece timpul într-o oază de relaxare.

Sibienii pot veni să înoate într-un bazin complet reabilitat, cu un sistem nou, electronic, de filtrare a apei și un sistem de filtrare a aerului în întreaga clădire care protejează structura imobilului în zonele cu umiditate crescută, aceasta fiind în trecut una dintre cele mai mari probleme. Pentru părinții care doresc să supravegheze copii în timpul orelor de înot, s-a amenajat o sală de așteptare dotată cu ecrane conectate la camerele video din zona bazinului.

La Baia Populară au fost amenajate trei saune moderne: o saună uscată cu aromaterapie, o saună umedă și o salină cu sare de Himalaya, care poate fi folosită ca zonă de relaxare, dar și pentru tratamentul afecțiunilor respiratorii. S-a creat un culoar nou de legătură între bazinul de înot și saune, acest spațiu fiind amenajat ca zonă de relaxare.

De asemenea, au fost create trei zone noi de vestiare pentru bazin și saună, accesul făcându-se cu brățări digitale de acces. Zona de dușuri a fost relocată într-un spațiu mult mai generos.

Există și camere de terapie, trei la număr: una cu pietre jad, una pentru hidroterapie și una pentru masaj clasic. De asemenea, baia dispune de o sală de fitness cu o suprafață triplă față de cea precedentă, amenajată într-un spațiu inedit, la subsolul clădirii, în locul fostelor spații tehnice. Aceasta a fost dotată cu aparate de ultimă generație, care pot fi utilizate inclusiv de către persoanele cu dizabilități. În plus, s-a amenajat și o sală de activități sportive tip yoga, pilates, aerobic, situată în mansarda proaspăt amenajată în podul reabilitat al clădirii.

În curtea interioară vă puteți savura cafeaua, iar copiii se pot juca în spațiul de joacă. Terasa panoramică este va fi și ea o atracție, la fel și punctul de belvedere amenajat în fostul turn de apă, care a fost complet reabilitat, fiind acum vizitabil.

MAI MULTE IMAGINI CU BAIA POPULARĂ AICI

Prețurile, puse în dezbatere publică

Tarifele au fost puse în dezbatere publică. Potrivit proiectului de hotărâre, se propune ca prețurile să fie următoarele:

Abonament bazin – o oră și jumătate /ședință/zi – 300 lei adulți și 150 lei copii/ studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap

Abonament saună – 3 ore/zi – 400 lei adulți și 300 lei copii/studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap

Abonament fitness – 120 lei adulți și 100 lei copii/studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap

Abonament acces pe lună – 500 lei adulți și 350 de lei copii/studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap

FULL acces pe zi – 60 de lei adulți și 50 de lei copii/studenți/elevi/pensionari/persoane cu handicap

se redeschide baia neptun - noile prețuri puse în dezbatere publică

Prețurile la masaj: 

  • masaj de relaxare (50 minute) – 80 lei adulți și 70 lei pensionari
  • masaj terapeutic (50 minute) – 100 lei adulți și 80 lei pensionari
  • masaj pat pietre jad (45 minute) – 60 lei adulți și 50 lei pensionari
  • masaj aqua relax (20 minute) – 50 lei adulți și 40 lei pensionari

Copiii cu vârste de până la 2 ani au acces gratuit.

Reguli la bazinul de înot

Toți utilizatorii trebuie să respecte următoarele reguli la bazinul de înot:

  • Accesul în spațiul bazinului se face numai pe bază de programare
  • Înainte de intrarea în bazin, este obligatorie citirea și asumarea pe bază de semnătură a regulamentului
  • Este interzis accesul în bazin persoanelor ca prezintă semne de infecție respiratorie
  • Este strict interzis accesul la bazinul de înot cu încălțăminte obișnuită de stradă
  • Este strict interzis accesul fără șlapi sau papuci de protecție și costum de baie/slip
  • Este interzis săritul în apă de pe balcon, de pe marginea bazinului și de pe balustrada scărilor
  • Este interzis jocul cu mingea în bazinul de înot și pe marginea bazinului
  • Este interzisă satisfacerea nevoilor fiziologice în bazin

TOATE REGULILE POT FI CONSULTATE AICI

Ultima oră

Comentariul meu