Foto Incendiu la complexul de la Albota. Turiștii s-au autoevacuat

Un incendiu izbucnit la un coș de fum și care s-a extins la una din camerele complexului de la Albota a mobilizat forțele pompierilor, în noaptea de miercuri spre joi. un tânăr a ajuns la spital.

În cursul nopții pompierii militari ai ISU Sibiu au intervenit de urgență pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la coșul de fum a unei vile aparținând unui complex turistic situat în zona Arpașul de Sus.

La fața locului s-au peste mobilizat următoarele forțe: peste 15 pompierii militari, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 autospeciale de serviciu, 1 autospecială SMURD.
De asemenea în sprijin au intervenit membrii SVSU Arpașu de Sus cu o autospecială de stingere.

Foto Incendiu la complexul de la Albota. Turiștii s-au autoevacuat Foto Incendiu la complexul de la Albota. Turiștii s-au autoevacuat

La sosirea forțelor la fața locului, incendiul se manifesta mocnit în jurul coșului de fum, extins la o cameră din unitatea turistică.

Aproximativ 10 persoane cazate în acel corp de clădire s-au autoevacuat înainte de sosirea forțelor.
O persoană de sex masculin, de cca 27 de ani a primit îngrijiri medicale ca urmare a unui traumatism membru inferior și a fost transportat la UPU Sibiu pentru investigații suplimentare.

Foto Incendiu la complexul de la Albota. Turiștii s-au autoevacuat Foto Incendiu la complexul de la Albota. Turiștii s-au autoevacuat

A ars acoperișul pe o suprafață de cca 20 mp și s-au deteriorat bunuri din camera unității turistice.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al funinginii din coșul de fum necurățat.

Ultima oră

Comentariul meu