acces pentru bicicliști și pietoni la centrul de vaccinare drive-thru - propunerea usr plus sibiu

Centrul de vaccinare drive-thru din municipiul Sibiu s-a deschis sâmbăta trecută, iar de atunci o mulțime de persoane au venit cu autoturismul să se vaccineze. Alianța USR PLUS Sibiu propune autorităților să permită accesul și celor care vin cu bicicleta, trotineta sau chiar pe jos, accelerând astfel procesul de vaccinare.

Consilierul Diana Mureșan a scris, pe pagina sa de Facebook, că alianța USR PLUS Sibiu propune autorităților să organizeze un flux de vaccinare, la centrul drive-thru de la Cazarma 90, special pentru bicicliști și pietoni.

„Alianța USRPLUS Sibiu propune autorităților locale care organizează vaccinarea în varianta drive-thru, în parcarea de la Cazarma 90, înființarea unui flux special și pentru alte categorii de vehicule (biciclete, trotinete, motociclete), dar și pentru pietonii care se află în zona centrală a orașului și doresc să se vaccineze. Menționăm că aceasta solicitare vine ca urmare a unor discuții cu sibieni, care ne-au semnalat aceasta soluție pentru a ajuta campania de vaccinare. Prioritatea zero pentru toată lumea în această perioadă este vaccinarea unui număr cât mai mare de cetățeni, astfel încât trebuie să facilităm prin toate măsurile disponibile și posibile acest lucru”, a scris Mureșan.
În prezent, la centrul de vaccinare drive-thru din Piața Unirii, parcarea Cazarma 90, poate veni să se imunizeze cu serul Pfizer, fără programare, orice persoană. Condiția este să se deplaseze la acest centru cu autoturismul. (DETALII DESPRE CENTRUL DRIVE-THRU AICI

Ultima oră

Comentariul meu