fântâna arteziană din piața aurel vlaicu va fi modernizată
Foto www.mapio.net

Sensul giratoriu din Piața Aurel Vlaicu, de la intersecția Bulevardului Mihai Viteazu și Calea Dumbrăvii, este un punct de reper în Sibiu. La fel este și fântâna arteziană din sensul giratoriu, dar care s-a degradat în timp. Ultimele lucrări de amploare s-au făcut în urmă cu 12 ani, astfel că reprezentanții municipalității au considerat că este nevoie de lucrări de modernizare. Pentru a afla exact ce trebuie făcut, Primăria caută o formă care să realizeze studiul tehnic și proiectarea.

Aspectul fântânii este deteriorat, iar numeroasele defecțiuni la sistemul de iluminat și de pompare a apei fac dificilă reparația, mai ales că sistemele sunt învechite și nu se mai găsesc piese de schimb.

Reprezentanții Primăriei își doresc o modernizare a fântânii și pentru că în jur, noile clădiri sunt moderne, construite din fier și sticlă, iar fântâna face notă discordantă.

Firma care va realiza inspecția tehnică trebuie să aibă toate aceste aspecte în vedere , iar proiectul să respecte cerințele Primăriei, iar aceeași firmă va obține toate avizele necesare lucrării.

Valoarea estimată a acestor servicii este de 50.420 de lei, fără TVA.

Ultima oră

Comentariul meu