două tinere din giurgiu și botoșani și-au luat lumea în cap - au plecat cu trenul spre sibiu

Sibiul ar putea fi destinația în care au ajuns două tinere de 15 ani care au dispărut de acasă din data de 9 mai. Povestea însă nu este atât de simplă. Arianna este din județul Botoșani, iar Narcisa din județul Giurgiu. Fetele au plecat împreună, iar ultima dată au fost văzute în Gara de Nord de unde se crede că s-au urcat într-un tren care ajungea la Sibiu. Părinții le caută, iar dacă cineva le vede este rugat să anunțe imediat cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Din spusele tatălui Narcisei, cele două fete vorbesc pe internet de mai bine de 6 luni. De vină ar fi pandemie care le-a izolat de lume. ”După ce poliția a decodificat telefonul fetei, pe care l-a lăsat acasă când a plecat, am aflat că ele vorbeau de 6 luni pe internet. Fiica mea ne-a spus că se simte izolată, captivă, dar i-am explicat că în situația asta suntem cu toții, să mai aibă un pic de răbdare, să se concentreze pe examenul de capacitate. De o vreme nici la școală nu mai dădea randament, nu mai mânca cum trebuie…s-a observat o schimbare, spune Bogdan Teodoriu.

Acesta spune că în dimineața zilei de 9 mai când s-a trezit Narcisa nu mai era acasă. ”A dispărut, pur și simplu. După ce poliția a decodificat telefonul și s-au uitat în conversații am aflat de Arianna, fata din Botoșani cu care a dispărut. Narcisa a dispărut cam pe la 4-5 dimineața, Arianna în jur de 11 seara. ultima dată au fost surprinse de o cameră de supraveghere din Gara de Nord, în fața panoului cu mersul trenurilor. Se pare că au luat un tren care ajunge la Sibiu. Ne-am amintit că Narcisa își întrebase mama acum vreo 2 luni dacă a fost vreodată în Sibiu. De asta ne gândim că poate au ajuns aici sau pate s-au oprit undeva pe drum…”, spune tatăl Bogdan Teodoriu.

Familiile Narcisei și a Ariannei le caută pe fete și spun că alt motiv pentru care acestea au plecat de acasă, decât izolarea din timpul pandemiei, nu găsesc. ”Ambele sunt eleve bune, una în clasa a IX-a, alta a VIII-a, cu o situație familială bună. Altă explicație decât felul în care au resimțit pandemia, izolarea, nu avem. Au și o sumă mare de bani la ele, cine știe unde s-au dus. Dacă și-au făcut provizii și se ascund pe undeva, sunt mai greu de găsit. De aceea îi rugăm pe cei care le văd să anunțe poliția”, sune tatăl Narcisei.

HULPAN ARIANNA GABRIELA, locuiește în comuna Curtești (județul Botoșani). Aceasta a părăsit domiciliul în noaptea de 08/09 mai 2021 și până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia. Semnalmente: 1,85 înălțime, aproximativ 125 kg, par brunet lung, ochi verzi. Nu se cunoaște vestimentația la momentul plecării.

două tinere din giurgiu și botoșani și-au luat lumea în cap - au plecat cu trenul spre sibiu

TEODORIU NARCISA, tot de 15 ani, din comuna Cosoba, județul Giurgiu, a plecat de acasă în dimineața zilei de 09.05.2021, în jurul orelor 04.00 – 05.00. Tatăl fetei i-a anunțat dispariția. SEMNALMENTE: înălțime 1,70 metri, greutate 56 kg., ochi căprui, păr scurt vopsit închis la culoare, poartă ochelari de vedere. La momentul plecării era îmbrăcată cu o bluză de trening bleu din fâș, pantaloni negri largi, adidași negri și un rucsac negru.

două tinere din giurgiu și botoșani și-au luat lumea în cap - au plecat cu trenul spre sibiu

 

 

 

 

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. na ce sa faci nu au avut bani de Venetia. Cred ca ambele fete cauta ceva, iar parinti nu inteleg ce anume sau nu vor sa recunoasca. Faptul ca s-au intalnit la Bucuresti arata ca au o anumita “relatie”. Tineri sunt foarte inchisi interior din cauza distantari sociale si a faptului ca nu au putut avea contact cu alte persoane decat in mediul online. Daca intre cele doua exista o anumita relatie, cred ca dupa o periaoda de timp vor reveni in sanul familie.