urmărire în trafic - șoferul era băut și cu trei copii în mașină

Un bărbat de 36 de ani a dat dovadă de inconștiență atunci când s-a urcat la volan. Nu doar că băuse înainte și și-a pus viața lui și a celorlalți în pericol, dar în mașină cu el se aflau și trei minori. Cireașa de pe tort a fost când nu a oprit la semnalele polițiștilor.

La data de 9 mai, în jurul orei 19,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au efectuat semnalul regulamentar de oprire adresat șoferului unui autoturism condus pe raza localității Broșteni. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea urmărit de echipajul de poliție, oprindu-se după aproximativ 1 km.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat că autoturismul era condus de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Armeni, acesta fiind însoțit în auto de către o femeie și trei minori.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu