starea taximetristului nenorocit în bătaie la sibiu - încă e internat în spital
Sursa: Facebook Profil Public

Un taximetrist din Sibiu a fost bătut cu bestialitate, în cursul săptămânii trecute, de un individ care l-a abandonat lângă mașină pe strada Fundătura Lupeni. Omul a zăcut pe asfalt vreme de cinci ore până când cineva l-a găsit inconștient și l-a dus la spital.

Șoferul de taxi s-a deplasat, în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Fundătura Lupeni din Sibiu pentru a onora un comision. A ajuns în zonă după miezul nopții și a fost luat la bătaie de cel care a făcut comanda. Individul i-a luat produsele și nu a vrut să le plătească.

CITEȘTE ȘI: Taximetrist bătut la Sibiu – A zăcut inconștient ore în șir pe asfalt 

Bărbatul a stat lat pe asfalt timp de cinci ore, până când a fost găsit de o persoană apropiată care l-a dus la spital. Se pare că el a fost lovit cu pumnii în cap până când a intrat în stare de inconștiență.

Încă din dimineața zilei de joi, sibianul este internat pe Secția Neurochirugie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu. Omul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și fracturi craniene. Acum, bărbatul este tot internat, dar starea lui este stabilă. „În continuare pacientul este internat. Starea lui este stabilă, aflându-se sub supraveghere și tratament”, a declarat Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

În ceea ce îl privește pe agresor, acesta a fost identificat și prins de polițiștii sibieni. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. (DETALII AICI)

Ultima oră

Comentariul meu