foto: accident pe strada ștefan cel mare din sibiu - un motociclist rănit

Un accident rutier a avut loc, luni, după orele prânzului, în municipiul Sibiu, pe strada Ștefan cel Mare. Un motociclist a fost acroșat de un autoturism.

foto: accident pe strada ștefan cel mare din sibiu - un motociclist rănit

Potrivit primelor informații, șoferul unui autoturism marca Dacia Logan nu a acordat prioritate unui motociclist și l-a acroșat. În urma impactului, cel care conducea motocicleta a fost rănit. Evenimentul rutier s-a petrecut la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Bungardului.

„Din primele cercetări se pare că șoferul unui autoturism (48 de ani, Avrig) nu s-a asigurare la plecare de pe loc și a intrat în coliziune cu o motocicleta condusă de un bărbat de 38 de ani din Cisnădie. În urma accidentului a rezultat rănirea motociclistului. Polițiștii Biroului Rutier Sibiu sunt la fata locului și continuă cercetările”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto: accident pe strada ștefan cel mare din sibiu - un motociclist rănit

La fața locului s-au deplasat echipaje ale poliției, dar și un echipaj al SAJ Sibiu care îi acordă îngrijiri medicale motociclistului.

„Echipajul SAJ a acordat primul ajutor unui bărbat de 38 ani conducătorul motocicletei care a suferit un traumatism de umăr stâng și contuzii membre inferioare. Victima a fost transportată la UPU Sibiu”, informează Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu