un bătăuș l-a nenorocit în bătaie pe taximetristul din sibiu - este căutat de poliție
Sursa: Facebook Profil Public

Un taximetrist din municipiul Sibiu a fost bătut, în noaptea de miercuri spre joi, de un individ. Bărbatul s-a deplasat pe strada Fundătura Lupeni pentru a onora un comision, când a fost atacat cu bestialitate. Omul a rămas cinci ore întins pe șosea, în stare de inconștiență, până când a fost găsit și transportat, mai apoi, la spital. Agresorul nu a fost încă depistat de poliție.

Patru bărbați au tăbărât pe un taximetrist, miercuri noapte, iar unul dintre ei l-a bătut până când l-a lăsat lat pe asfalt. Se pare că indivizii au făcut o comandă prin taxi. Au vrut să li se aducă mai multe sticle de alcool, întrucât oamenii se adunaseră la casa unuia dintre ei pentru a petrece de ziua de naștere a unuia dintre ei. Înainte de atac au publicat o fotografie pe rețelele de socializare.

un bătăuș l-a nenorocit în bătaie pe taximetristul din sibiu - este căutat de poliție

CITEȘTE ȘI: Taximetrist bătut la Sibiu – A zăcut inconștient ore în șir pe asfalt 

Când taximetristul a venit cu comanda, unul dintre bărbați l-a luat la bătaie. I-a dat cu pumnii în cap până când victima a intrat în stare de inconștiență, după care cu toții au plecat și și-au continuat petrecerea.

Polițiștii au început căutările celor care au fost împreună în acea noapte. Unul dintre agresori nu a fost găsit însă nici până la această oră. În timp ce atacatorul se ascunde și parcă a intrat în pământ, victima trece prin momente cumplite la spital. Este internat în stare foarte gravă, fiind sedat, la secția Neurochirurgie.

CITEȘTE ȘI: Starea taximetristului bătut cu bestialitate la Sibiu – Agresorii i-au spart capul

De-a lungul anilor, mai mulți taximetriști au fost atacați în această zonă de același individ care acum este căutat de polițiști. Săptămâna trecută, unui sibian care avea o comandă pe strada Fundătura Lupeni i s-au furat banii, iar în urmă cu trei ani, unui alt taximetrist i-au fost sparte geamurile. Taximetriștii vechi se feresc de această zonă, fiind cunoscută cu probleme.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Astia sunt din gasca „Stan si Bran”. 2 care au mancat cateva gogosi in plus si 2 rupti de foame, ca n-au prins nicio gogoasa la chef :)))))