sasu își schimbă numele din nou - locotenentul lui adrian tîmplaru a depus deja actele

Sasu este porecla sub care Adrian Florin Judele este cunoscut în lumea interlopă din Sibiu. Acestea nu sunt însă singurele nume ale sibianului și se pare că nici ultimele. Și asta pentru că își va schimba numele de familie pentru a treia oară. Judecătorii l-au lăsat să părăsească arestul la domiciliu pentru a înainta actele în vederea obținerii unui nou nume.

Acum, numele de familie al lui Sasu este Judele, dar în ultimii ani s-a numit și Vecerdea și Nicola. Pentru a treia oară, acesta dorește să își schimbe numele. Pentru că se află în arest la domiciliu în Râmnicu Vâlcea, a avut nevoie de încuviințarea judecătorilor pentru a ieși din casă și a merge să depună actele.

CITEȘTE AICI DESPRE ARESTUL AL DOMICILIU IMPUS LUI SASU 

„Admite cererea formulată de inculpatul JUDELE . Permite inculpatului JUDELE (fost NICOLA, VECERDEA) FLORIN-ADRIAN zis Sasu să părăsească imobilul unde execută măsura preventivă a arestului la domiciliu, situat în …., pentru a se deplasa de la domiciliu la sediul Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Vâlcea, între orele 9,00-12,00, în vederea îndeplinirii formalităților necesare pentru schimbarea numenului. Se comunică organului desemnat cu supravegherea”, au decis judecătorii.

Sasu este cercetat în dosarul de proxenetism și trafic de persoane alături de Adrian Tîmplaru și Alex Bodi. Sasu și Tîmplaru sunt prieteni vechi, Sasu fiind mereu ajutorul de nădejde a lui Tîmplaru.

Ultima oră

Comentariul meu