festivalul internațional de teatru de la sibiu se ține doar cu artiști vaccinați
Foto Dragoș Dumitru

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu se va desfășura în luna august, în regim hibrid. Directorul FITS, Constantin Chiriac a declarat că la ediția din acest an vor participa doar artiștii complet imunizați.

Unul dintre cele mai importante evenimente de acest fel din lume, se va desfășura în perioada 20-29 august 2021 atât online cât și fizic. Directorul Constantin Chiriac spune că în acest an vor avea acces doar artiștii vaccinați, iar la spectacolele indoor va fi obligatorie dovada faptului că spectatorul a avut Covid sau certificatul de vaccinare.

”Avem deja convenții cu firma care are aparatura, am testat câteva soluții extraordinare care pot în câteva secunde să testeze spectatorii, iar pentru a participa la spectacole indoor, spectatorii trebuie să arate dovada că au avut Covid-19 sau că sunt vaccinați. avut sau vaccin. Sperăm din toată inima că buna experiență și buna practică pe care o vom avea până atunci să aducă roade bune.  Toată lumea din echipă s-a vaccinat, toți colaboratorii, toți cei care vin la festival prin formula contractuală vor avea asigurată o formă de vaccinare. Este important să putem să creăm această certitudine că lucrurile intră într-o normalitate.”, a declarat Constantin Chiriac.

Ultima oră

Comentariul meu