exclusiv video - jaf la benzinărie în cristian - tânăr înjunghiat și rănit grav

Un jaf de o violență extremă s-a petrecut în data de 25 aprilie, la benzinăria din localitatea Cristian. Angajatul de acolo a fost înjunghiat de mai multe ori de un individ înarmat cu un cuțit. Totul s-a petrecut pe timpul nopții, iar hoții au plecat cu banii care erau în casa de marcat. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere. ATENȚIE! Imaginile au impact emoțional. 

Doi bărbați au venit în noaptea de 25 aprilie la benzinăria din Cristian, cu intenția vădită de a fura. În jurul orei 4 dimineața, unul dintre aceștia a intrat în benzinărie unde a dat peste angajatul de acolo, care era singur. A vrut să fure, angajatul s-a opus, iar în acel moment hoțul a scos cuțitul pe care îl avea la el și l-a înjunghiat de angajat de mai multe ori, acesta fiind căzut la pământ.

În cele din urmă hoțul a reușit să ia banii din casa de marcat, aproximativ 500 de lei, și a fugit. Angajatul a reușit să ceară ajutor.

”Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112, în data de 25.04.2021, în jurul orei 5:30, un echipaj SMURD din cadrul ISU Sibiu a intervenit pe DN1, localitatea Cristian, într-o stație de distribuție carburant pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane de sex masculin, conștient, cu contuzii și plagă prin înjunghiere membru inferior stâng. Bărbatul, de 39 de ani a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

CITEȘTE: MAȘINA FOLOSITĂ ÎN TIMPUL JAFULUI A FOST GĂSITĂ ABANDONATĂ PE STRADA IORGA 

Autorul identificat, dar liber

În benzinărie a intrat doar unul din cei doi bărbați, cel care l-a înjunghiat pe angajatul locației. Polițiștii l-au identificat, dar încă este căutat.

”În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, iar la data de 26 aprilie a.c., s-a reușit identificarea presupusului autor, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din Săliște, respectiv a presupusului complice, un sibian în vârstă de 24 de ani.
La aceeași dată, față de presupusul complice s-a dispus măsura reținerii 24 de ore, iar la data de 27 aprilie, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus plasarea bărbatului sub măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

YouTube video

De asemenea, autoturismul cu care cei doi presupusi faptas ar fi parasit locul faptei a fost identificat si ridicat de catre politisti pentru continuarea cercetarilor.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr continuă investigatiile în vederea depistării presupusului autor și aplicării măsurilor legale în consecință”, a declarat elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu