Gătește de Paști cu Gina Bradea și Shopping City Sibiu Super tombola de Paști: electrocasnice de 2500 de euro pentru bucătăria ta

Anul acesta de Paști, Iepurașul a venit mai repede cu un cadou pentru cei care urmăresc pagina de Facebook Shopping City Sibiu: o serie de rețete din Sibiu, pentru pregătirea masei de Paști. Acestea sunt realizate în colaborare cu Gina Bradea, bine-cunoscut food blogger național.

Gătește de Paști cu Gina Bradea și Shopping City Sibiu Super tombola de Paști: electrocasnice de 2500 de euro pentru bucătăria ta

Pasionații de gătit pot găsi inspirație pentru masa de Paște din mâncărurile pregătite de Gina Bradea, unul dintre cei mai iubiți și urmăriți food bloggeri din România, acestea fiind culese din tradiția culinară veche de sute de ani din zona Sibiului – rețeta de ciolan de porc afumat cu miere, pulpa de miel la tavă și desertul săsesc hencleș sau lichiu, care nu lipsea de la mesele de sărbătoare ale sașilor. Rețetele pot fi urmărite și în format video pe canalele de YouTube ale Ginei Bradea și Shopping City Sibiu.

Premiu de 2500 de euro pentru tombola de Paști de la Shopping City Sibiu

Clienții Shopping City Sibiu, care bifează totul pe lista de shopping la mall până pe 1 mai, se pot înscrie în tombola pentru câștigarea premiului cel mare: electrocasnice Electrolux în valoare de 2500 de euro pentru a-și dota complet bucătăria.

Mecanismul este simplu: înscrierea se face la Info Point pe baza unui bon de cumpărături de minim 200 de lei din ziua înscrierii.

Mai multe detalii despre campanie descoperiți  pe facebook.com/shoppingcitysibiu/

Gătește de Paști cu Gina Bradea și Shopping City Sibiu Super tombola de Paști: electrocasnice de 2500 de euro pentru bucătăria ta

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.Gătește de Paști cu Gina Bradea și Shopping City Sibiu Super tombola de Paști: electrocasnice de 2500 de euro pentru bucătăria ta

Ultima oră

Comentariul meu