vaccinare non stop la spitalul militar sibiu, timp de o săptămână
Sursa: spitalulmilitarsb.ro

Spitalul Militar Sibiu va face parte dintr-un program al Ministerului Apărării Naționale, prin care spitalele MaPN vor avea o campanie de vaccinare non stop. Astfel, și sibienii care doresc să se imunizeze contra covid 19, începând din data de 4 mai, vor putea face asta, fără a se mai programa în platformă.

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a spus că din 4 mai se va încerca un proiect-pilot prin care oricine dorește se poate vaccina în cele 11 spitale militare din țară, non-stop.

Nicolae Ciucă a declarat, la Digi 24, că proiectul de vaccinare non-stop în spitalele militare va dura o săptămână.

„Începând cu săptămâna viitoare, începând cu 4 mai, încercăm un proiect-pilot de o săptămână, ca în spitalele militare să funcționeze centrele de vaccinare non-stop și să se poată vaccina cetățenii fără să mai fie nevoie să fie programați în platformă”, a spus ministrul Apărării.

Practic, oricine va dori să se vaccineze anti-COVID-19 poate merge la orice oră, în toate cele 11 spitale militare din țară.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. La Spitalul Militar din Sibiu, nu este posibila vaccinarea non-stop! Este o minciuna!
    Nu mai difuzați știri false!
    Astăzi, 4.05.2021. am fost acolo și mi s-a spus ca nu au depozit pentru vaccin și nu se face decât vaccinare cu programare!

    1. Așa am intrat în U.E….cu minciuni in documente și dezastru in viața reală.Neputinta este numele românesc.