servicii profesionale de înfrumusețare la istanbul hair style în shopping city sibiu

Un drum la mall poate însemna mai mult decât shopping la magazinele de haine sau un coș plin cu bunătăți pentru masa de Paști.

Clientele și clienții Shopping City Sibiu se pot răsfăța la Istanbul Hair Style, locul unde își pot face un cadou și se pot bucura de un pachet complet de servicii de înfrumusețare sau de o experiență relaxantă, doar pentru ei.

Cei care le-au trecut deja pragul, știu că la Istanbul Hair Style găsesc atât servicii de hairstyling, frizerie / coafor, tuns bărbaţi / femei, coafat, vopsit (Ombré, Balayage, HighLights), extensii, tratament păr, keratină, cât şi de servicii de cosmetică: epilare cu ceară, tratamente faciale, electrostimulare, remodelare corporală / facială. Salon deține aparatul LPG Cellu 6, cu una din cele mai apreciate tehnici de remodelare corporala, cu efecte vizibile de eliminare și diminuare a celulitei, prin lipomassage și liftmassage.servicii profesionale de înfrumusețare la istanbul hair style în shopping city sibiu

Istanbul Hair Style este format dintr-o echipă dedicată și pasionată de frumos, care are ca scop să aducă frumusețea la un nivel înalt și totodată mulțumire pe chipul clienților, indiferent de stilul si preferințele fiecăruia.

Emrah și Hasan, doi dintre hairstiliştii  de la Istanbul Hair Style, au adus tocmai din Turcia toată experiența profesională acumulată acolo, în 20 de ani dedicați în arta frumosului. Aceștia își așteaptă cu drag clienții să le treacă pragul fie pentru o tunsoare nouă, fie pentru un tratament facial sau o schimbare de look de primăvară. Desigur, alături de ambianța plăcută, clienții sunt așteptați și cu cafea turcească excelentă!servicii profesionale de înfrumusețare la istanbul hair style în shopping city sibiu

Salonul se află în incinta Shopping City Sibiu, la parter (zona Noriel). Pentru programări, vă stau la dispoziție la numărul de telefon: 0269. 224. 979. De asemenea, îi găsiți și pe Facebook, unde puteți vedea lucrări de portofoliu sau mai multe informaţii despre salon : www.facebook.com/Istanbul-HAIR-STYLE.

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, C&A, H&M, New Yorker, Deichmann, Humanic, DM, Takko, Mohito, Cropp, House, De Facto, Mizar,Triumf, Penti, Teilor, Smyk, Sabon, Optiblu, Sizeer, CCC, Pandora sau Noriel.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului și peste 50 de noi spații de cumpărături și divertisment.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1, şi dispune de 2.500 de locuri de parcare.servicii profesionale de înfrumusețare la istanbul hair style în shopping city sibiu

 

Ultima oră

Comentariul meu