șefa cardiologiei din sibiu nu era vaccinată - s-au strâns banii necesari transportului în germania
Foto Mesagerul de Sibiu

Medicul Gabriela Eminovici, șeful Secției Cardiologie din cadrul Spitalului Județean Sibiu, se află în stare gravă după ce a fost infectată cu covid 19. Familia dorește să o transfere la un spital din Germania, unde speră să îi fie salvată viața. În mai puțin de 24 de ore, cu ajutorul sibienilor care au donat, s-au strâns banii necesari transportului, adică 40.000 de euro.

În acest moment Gabriela Eminovici se află la Spitalul din Oradea, unde se așteaptă o aeronavă disponibilă pentru a o transporta în Germania. CITEȘTE AICI DETALII 

costul transportului este mare, 40.000 de euro, iar pentru a strânge banii, în mediul online a pornit o campanie. În mai puțin de24 de ore de la începutul ei, s-a adunat suma necesară. Acest lucru a fost anunțat de un membru al familiei, tot pe Facebook:

”Dragi prieteni si oameni minunati care ati contribuit la strangerea de fonduri pentru transportul in Germania al doamnei doctor Gabriela Eminovici, dorim sa va multumim pentru o mobilizare cum doar comunitatea aceasta o poate face in situatii de criza, cum ne-a fost dat sa vedem de multe ori.
Familia doreste sa va anunte ca toata suma necesara pentru transport a fost stransa. Momentan, asteptam vesti de la spitalul din Oradea unde a fost transferata pentru a putea pleca de acolo cu o aeronava medicală.
Asteptam stabilizarea doamnei doctor si speram sa putem reveni cu vesti pozitive.
Momentan, gandurile de bine si implicarea dumneavoastra speram sa o treaca si de urmatorul pas, critic.
Va multumim inca o data si revenim cat de repede avem vesti”, este mesajul.

Medicul nu e vaccinat anti covid

Directorul Spitalului Județean, Florin Neag, spune că medicul cardiolog nu era vaccinat anti covid. ”Doamna doctor nu era vaccinată. Nu știu motivele, dar pe listele noastre așa apare. Cât despre starea dânsei, știu că de la noi a plecat intubată, dar stabilă. Pentru că acum nu mai este la noi în spital, e mai greu să aflăm informații despre starea ei”, spune Neag.

Ultima oră

Comentariul meu