update șefa secției de cardiologie din sibiu, în stare gravă la ati covid
Foto Mesagerul de Sibiu

Medicul Gabriela Eminovici, șeful Secției Cardiologie din cadrul spitalului Județean Sibiu, se află în stare gravă, internată în modularul ATI Covid. Familia își dorește să  transporte în Germania pentru tratament, dar costurile sunt foarte mari. De aceea, s-a deschis un cont în care se pot face donații.

UPDATE Familia a anunțat pe Facebook că transferul medicului Gabriela Eminovici a fost aprobat. Aceasta a ajuns la Oradea, pentru că de aici decolează aeronavele către spitalele din Germania. Deocamdată însă, pentru că nu s-a găsit o aeronavă liberă, medicul sibian și-a pierdut locul la ATI-ul din Germania, dar se așteaptă eliberarea altuia. DETALII AICI

Știre inițială Gabriela Eminovici este cunoscută de sibienii cu probleme cardiace. Este un medic cu foarte mulți pacienți. Acum, ea însăși a devenit pacient al colegilor ei, după ce sa- infectat cu covid 19.

Chiar ea a anunțat acest lucru pe pagina ei de Facebook, în data de 23 aprilie, anunțând că din data de 20 aprilie este internată. ”Internata la Clinca Boli Infectioase-Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu de marti-20 aprilie 2021. Profesionalism, corectitudine, empatie, ordine, discretie- doar ochisorii li se vad din echipamente, acestor ingeri pazitori. Toti, de la doamna dr. Barlutiu pana la doamnele asistente si infirmiere, domnii brancardieri, zici ca plutesc in jurul tau cu seninatate si blandete, nu ca ar desfasura vreun act medical agresiv si chinuitor. Dupa un an de pandemie toata lumea e calma, nu lasa nimeni garda jos, nu lasa nimeni sa se vada oboseala sau nerabdarea . Clinica si Spitalul au reusit, au invins haosul creat de COVID! Cinste lor, tuturor!”, spunea medicul Gabriela Eminovici.

După doar câteva zile starea ei de sănătate s-a agravat și a fost internată în modularul ATI Covid. Pentru tratamentul care i-ar putea salva viața, familia dorește să o transporte în Germania, lucru deocamdată imposibil, dată fiind starea ei.

Donații se pot face în contul Asociației Sus Inima:

ASOCIAȚIA SUS INIMA SIBIU, CUI 35617603
IBAN: RO48BTRLRONCRT0329488005
BANCA TRANSILVANIA

 

Ultima oră

Comentariul meu