hotelul libra vândut cu 1,85 milioane euro - apare hermanns hotel în locul lui
foto: forbes.ro

Grupul APX Hotels a achiziționat fostul hotel Libra din Sibiu pentru 1,85 milioane de euro. În această vară, în locul lui se deschide Hermanns Hotel.

Fostul hotel Libra de pe Calea Gușteriței din Sibiu este înlocuit de Hermanns Hotel. Lucrările de renovare ale spațiului se apropie de final, astfel că, începând cu iulie 2021, sunt așteptați primii clienți. Hermanns Hotel va avea o capacitate de 71 de camere, 2 săli de conferință de 45 și respectiv 100 de persoane, fiind un hotel de 4 stele, scrie forbes.ro.

„Hotel Hermanns Sibiu, al cincilea hotel din cadrul grupului APX Hotels, este situat în proximitatea centrului istoric. Hotel Hermanns va fi, cu siguranță, un hotel de referință pentru Sibiu și pentru întreaga regiune”, a declarat Măriuca Cristea, Chief Strategy Officer, Apx Hotels.

Fostul hotel Libra se afla într-o stare avansată de degradare și a necesitat, ulterior achiziției, o investiție în renovare estimată la aproximativ 5 mil. euro.

APX Hotels deține în acest moment 5 hoteluri de 4 stele, dintre care 3 hoteluri în București: Union Plaza Hotel 4*, Filitti Boutique 4*, Venis Boutique 4*, 1 hotel în Vulcan, judetul Brașov – Wolkendorf BioHotel &Spa 4* și 1 hotel în Sibiu: Hermanns Hotel 4*.

Ultima oră

Comentariul meu