locuri de muncă la stat în sibiu - posturi de director, femeie de serviciu, îngrijitor și portar scoase la concurs
foto: arhivă

Locurile de muncă la stat au fost și vor rămâne mereu la mare căutare, mai ales datorită stabilității pe care le oferă. În județul Sibiu, sunt scoase la concurs zeci de posturi în instituțiile statului. Director, asistent medical, îngrijitor, infirmieră și portar sunt doar câteva dintre posturile la care se pot înscrie candidații.

Șaptesprezece posturi sunt vacante în administrația publică sibiană. Este vorba despre locuri de muncă scoase la concurs pentru postul de medic-director, șef atelier, portar, redactor, muncitor necalificat – bucătărie, infirmieră, femeie de serviciu și asistent medical.

Primăria Orașului Agnita a scos la concurs, la data de 23.04.2021, postul de medic – director, în cadrul Unității de Asistență Medico-Socială Agnita. Dosarele pot fi depuse până în 11 mai 2021, urmând ca proba scrisă să aibă loc în 19 mai, iar interviul în 25 mai.

La Casa de Cultură a Municipiului Sibiu se caută casier. Candidatul trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de Bacalaureat, vechime în muncă de minimum 7 ani și abilități de comunicare.

Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu caută portar în cadrul Direcției Administrare Campus. Candidatul trebuie să aibă studii generale sau medii, cu o vechime în muncă de minimum un an. Dosarele se pot depune până la data de 11 mai, urmând ca în data de 19 mai să aibă loc interviul.

Și Primăria Orașului Cisnădie organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor la Compartimentul Cantină Socială – Serviciul Evidență, Monitorizare și Plată Servicii Sociale din cadrul Direcției de Asistență Socială. Singura condiție specifică necesară în vederea participării la concurs și a ocupării funcției este ca persoana care candidează să aibă studii generale, și anume 8 clase.

Primăria Comunei Șelimbăr organizează, de asemenea, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de muncitor necalificat I (femeie de serviciu), la Serviciul Educație, Cultură, Sport, Transport și Administrarea Domeniului Public și Privat, Compartimentul Administrarea Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Comunei Șelimbăr. Este necesară o vechime în muncă de minimum 5 ani.

Toate locurile de muncă vacante scoase la concurs de instituțiile statului pot fi consultate AICI. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Posturi le scoase la concurs sunt o. Mare bataie de Joc. Sa fim seriösi, ele sunt pentru pile!