foto pieile de oi aruncate in zona avantgarden, adunate de autorități

La începutul săptămânii a fost descoperit un adevărat focar de infecție la marginea Sibiului, în spatele complexului Avantgarden. Sute de piei de oi și organe zăceau aruncate pe câmp. Intraseră în putrefacție, ia mirosul era insuportabil. Zona aparține de primăria Șelimbăr, așa că în sarcina acesteia a căzut curățarea și igienizarea locului. Acest lucru s-a întâmplat deja marți dimineața.

VEZI IMAGINI CU PIEILE ARUNCATE ȘI DECLARAȚIILE AUTORITĂȚILOR 

Luni, reprezentanți ai Gărzii de Mediu, Direcției Sanitar Veterinare și Poliției Locale Șelimbăr au fost la fața locului în încercarea de a-i identifica pe cei care au aruncat pieile de oi. Nu s-a găsit niciun crotaliu care i-ar fi putut duce pe o pistă.

foto pieile de oi aruncate in zona avantgarden, adunate de autorități foto pieile de oi aruncate in zona avantgarden, adunate de autorități

Pentru că zona pe care au fost aruncate pieile aparține de Șelimbăr, iar niciun făptaș nu a fost identificat, Primăria comunei este obligată să curețe și să igienizeze locul. Acest lucru s-a întâmplat marți dimineața, printr-o firmă specializată.

foto pieile de oi aruncate in zona avantgarden, adunate de autorități

Nota de plată urmează a fi trimisă Primăriei după ce pieile vor fi cântărite. Dacă se vor găsi cei care au aruncat pieile vor fi nevoiți să suporte prețul igienizării locului, dar și o amendă din partea Gărzii de Mediu.

 

Ultima oră

Comentariul meu